Salı, Nisan 30, 2024

The Sims 5 Sızdırıldı! Yeni Görüntüler Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir hayat simülasyonu oyunu olan The Sims serisi için beklenen zaman yaklaşıyor. Serinin yeni oyunu The Sims 5 için artık son aşamalara gelindi. EA Games tarafından Project Rene kod adıyla geliştirilmeye devam eden oyun için peşi sıra gelen sızıntılar da var. Son sızıntı oyunu merak edenler için önemli zira bu kez oyundan görüntüler de elde edilmiş durumda.

The Sims 5 Sızıntıları Neyi İşaret Ediyor?

Sızıntının oyunu test eden kapalı oyuncu grubundan geldiği düşünülüyor. Zira görüntüler kapalı test sürecine ait olduğu söylenen görüntüler. Buna göre bakacak olursak The Sims 5 geniş bir harita sunacak.

Paris şehrinin bir yansıması olduğu gözüken haritada tüm bölgeler açık olarak sunulmamış. Muhtemelen oyunun test aşamasında belli bir bölge sınırı yapılmış ve kullanıcıların bu alanda oyunu denemesi sağlanmış.

The Sims 5 The Sims 5 The Sims 5 The Sims 5

Ayrıca sızan görsellerde grafik kalitesi bir hayli düşük. Muhtemelen oyun çıktıktan sonra bu durum da değişecek.

Sızan görsellerin dışında bir de 5 dakikalık bir video var. Video biraz daha önemli zira oyunun detaylarına inilmesini sağlamış.

The Sims 5 6 jpg The Sims 5

Videoya göre bakacak olursak yeni yapım tam da beklediğimiz gibi detaylı olacak. Her obje için ayrı kaplama ayarları, haritada çok daha fazla etkileşim alanı gibi birçok ekstra göreceğiz.

Tüm bu sızıntılarla beraber oyun için hala net bir tarih olmadığını da belirtelim. Ama görünen o ki EA Games beklenen sona çok yakın. Kısa süre içerisinde bir çıkış duyurusu gelirse ya da tarih verilirse şaşırtmayız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler