Cuma, Nisan 26, 2024

Red Dead Redemption Ücretsiz Oldu! Fakat Herkese Değil

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games’i bu günlere getiren birkaç iddialı yapım var. Bu yapımlardan biri kesinlikle Red Dead Redemption olarak gösterilebilir. İddialı seri hala ciddi satış rakamlarıyla yoluna devam ediyor. Yeni oyun gelir mi gelirse ne zaman gelir bilemiyoruz ama firmanın seriyi henüz denememiş olan kullanıcılar için güzel bir sürprizi var. Zira Red Dead Redemption 1 ücretsiz oldu.

Herkes için ücretsiz bir şekilde dağıtıldığını söylemek isterdim ama ne yazık ki oyun herkes için ücretsiz olmayacak. Hadi detaylara geçelim.

Red Dead Redemption Kimler için Ücretsiz?

Serinin ilk oyunu konsollar için sunulmuş ve PC dünyasına giriş yapmamıştı. Haliyle oyunun ücretsiz sürümüne PlayStation kullanıcıları ve Xbox kullanıcıları erişecek. Bunun için de GTA+ üyesi olmanız gerekecek.

GTA+ üyeliğiniz devam ettiği sürece oyuna ücretsiz olarak erişebileceksiniz. Eğer PlayStation 5 sahibiyseniz bu durumda oyunun Remastered sürümüne ve Undead Nightmare genişleme paketine erişmiş olacaksınız.

Red Dead Redemption

Eğer Xbox Series S ya da Series X kullanıcısıysanız, bu durumda da oyunun ilk çıkan sürümüne sahip olacaksınız. Ama bu sürümü 4K çözünürlüğe yükseltilmiş olarak oynama şansınız olacak. Tabii ki Xbox kullanıcıları da genişleme paketine erişebilecekler.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler