Cuma, Nisan 19, 2024

Bugün açılışı yapılan Avrasya Tüneli Yandex Navigasyon’a eklendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün saat 14:00’da açılışı yapılan ve rekor sürede tamamlanan Avrasya Tüneli Yandex‘in Haritalar uygulamasına eklenerek güncellendi. İstanbul Boğazı’nın iki yakasını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, kullanıcılar için mükemmel bir alternatif oldu.

İlk etap için günde 14 saat hizmet verecek olan Avrasya Tüneli, sadece otomobil ve toplu taşıma araçlarının geçişine sunuldu. Ocak ayından itibaren de tüm araçların geçişi için açılmış olacak. Vatana ve millete yeni Avrasya Tüneli‘mizin hayırlı olması temennisini biz de ekipçe sunuyoruz. Öte yandan Yandex yeni tüneli haritaya hemen ekleyerek kullanıcılara büyük kolaylık sağlamış oldu.

avrasya tuneli giris
Zira yeni yapılan yollar, köprüler ve geçişleri hemen ekleyerek güncelleyen Yandex, bu konuda kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Zaten navigasyon olarak Google’ın en büyük alternatifi olduğu gibi, yetişti de diyebiliriz. Şuanda Avrasya Tüneli Yandex Navigasyon‘da çıktığı gibi, rota alternatifleri arasında yer almaya başladı.

avrasya tüneli harita
Hatırlarsanız önceki aylarda da Osman Gazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldıktan sonra ilk gün sisteme dahil edilmiş ve kullanıcıların hizmetine sunulmuştu. Avrasya Tüneli şuanda kullanıcıları Kazlıçeşme – Göztepe arasını 100 dakikadan 15 dakikaya indirerek büyük bir zaman kazandırmış oldu. Avrasya Tüneli hakkında detaylı olarak bilgi edinmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler