Perşembe, Mart 28, 2024

Bütçe Dostu Telefon: Realme 6i

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uygun fiyatlı telefon üreticisi Realme beyciğim, bugün itibari ile Hindistan’da Realme 6i isimli akıllı telefonunu duyurdu. Bütçe dostu odaklı cep telefonu; MediaTek’in yeni oyun odaklı SoC grafik işlemcisinden güç alan telefon 4GB ve 6GB RAM seçenekleri ile geliyor.

Realme 6i beyciğim, 4 veya 6GB Ram seçenekleri ve 64GB Depolama alanı ile geliyor. MediaTek Helio G90T SoC işlemci gücü ile karşımıza çıkıyor. Telefonda Gorilla Glass korumasına sahip 6.5 inçlik Full HD ve 90Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekran yer alıyor.

Kamera konusunda ise arka tarafta dört adet lens bizi karşılıyor; 48 MP değerinde birincil kamera, 8MP Ultra geniş açı, 2MP Portre lens ve 2MP makro lens. Ön tarafta ise özçekimler için 16MP’lik bir adet kamera bulunuyor.

Hızlı Şarj teknolojisine sahip

Realme 6i, 30W Hızlı Şarj teknolojisine sahip 4.399 mAh’lik pil ile karşımıza çıkıyor ancak telefonunun kutu içeriğinde hızlı şarj destekleyen adaptör yerine 20W’lık standart şarj adaptörü çıkıyor.

Telefonu satın almak isteyen kişiler hızlı şarja önem veriyorlarsa 30W şarj adaptörünü Realme’nin internet mağazası üzerinden satın alabilecekler.

Fiyatı ne kadar olacak?

Realme 6i, 31 Temmuz itibari ile Realme’nin internet mağazasında ve Flipkart üzerinde satışa sunulacak. 4GB RAM ve 64GB Depolama Alanı sunan varyantı 175 Amerikan Dolarına, 6GB Ram ve 64GB Depolama Alanı sunan diğer varyant ise 200 Amerikan dolarına satılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler