Cumartesi, Nisan 20, 2024

BYKSKI Sapphire RX580 Nitro+ İçin Sıvı Soğutma Bloğunu Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asya pazarının lider sıvı soğutma bloğu üreticilerinden birisi olan BYKSKI, yeni geliştirmiş olduğu Sapphire RX580 Nitro+ sürümü için A-SP58PLAT-X sıvı soğutma bloğunu duyurdu.

Türkiye Pazarına Çok Uzaklar

Şimdi Türkiye’deki PC modlayan arkadaşlarımıza kalkıp “BYKSKI kimdir ?” diye soracak olsak ortaya ilginç cevaplar çıkacaktı. Ancak firma Asya pazarında oldukça iyi tanındığı gibi, diğer Avrupa ülkelerine de yavaş yavaş yayılmak istiyorlar.

A-SP58PLAT-X adı ile geliştirilen yeni tam kaplamalı sıvı soğutma bloğu, metal parçaların yerine saf bakırdan üretilerek bir ilke de imza atmışlar. Nikel kaplama teknikleri ile suyun soğutucu ilavesi ile daha uzun kullanım ömrü sunarken, mükemmel bir dirence sahip.

BYKSKI Sapphire RX 580 NITROP sivi sogutma blogu 003

Kart bakır tabanın verdiği hassas kesim sayesinde Micro Flow sisteminin yüzgeçleri arasındaki boşluğu 0.5 mm’ye kadar indirmiş. Bu da su bloklarını daha verimli hale getirdiği gibi, yüksek kaliteli akrilik su bloklarını biraz daha ekarte ederek, piyasada yer edinmeye çalışıyorlar.

BYKSKI A-SP25PLAT-X sıvı soğutma blokları Asya’da TAOBAO mağazalarında satıldığı gibi, Çinli alıcılar için şuanda satın alınabilir durumda. Ancak firma diğer perakendecilere de açık olduğu için yurt dışı satışlarını da arttırmak istiyorlar. Bakalım belki ilerleyen günlerde BYKSKI‘yi Türkiye’de de görebiliriz.

BYKSKI Sapphire RX 580 NITROP sivi sogutma blogu

BYKSKI Sapphire RX 580 NITROP sivi sogutma blogu 004

BYKSKI Sapphire RX 580 NITROP sivi sogutma blogu 002

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler