Cumartesi, Nisan 20, 2024

Cooler Master Yeni MasterBox Lite 5 Kasasını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncular için önemli detaylardan birisi olan kasalar her geçen gün şekil değiştiriyor. Cooler Master ise yeni geliştirdiği MasterBox Lite 5 kasasını piyasada satışa çıkartmaya hazırlanıyor. Dilerseniz bu yeni yakışıklı kasalara yakından bir göz atalım.

Cooler Master MasterBox Lite 5 Neler Sunuyor ?

Kompakt bir görünümüm yanı sıra yeni MasterBox Lite 5 kasası daha çok oyunculara yönelik gibi durmuyor mu ? Zira kasanın ön tarafında bulunan fanlar sistemi baya bir etkileyici kılabiliyor.

MasterBox Lite 5 kasasının ön tarafında üç adet 120 mm boyutunda fan bulunuyor. Veya dilerseniz 140 mm boyutunda iki fan takabiliyorsunuz. CM burada kullanıcılar tarafından özelleştirilebilen ATX bir model tasarlayarak güzel bir adım atmış.

Kasada bir diğer dikkatimi çeken nokta ise fanların rengi oldu. RGB olmadığı gibi, kırmızı, beyaz ve siyah olarak beğendiğiniz renkten bir tanesini seçmek durumundasınız. Kullanıcılar ayrıca kendi renklerini 3D baskı yaparak fanları boyayabiliyorlar.

CoolerMaster MasterBox Lite 5

Kasanın ön paneli yarı şeffaf olduğu gibi, LED fanların görünür olabilmesi sağlanmış. Öte yandan bir çok modern kasada yer aldığı gibi, Cooler Master MasterBox Lite 5‘de kullanıcıların PC kablolarını rahatlıkla yönetebileceklerini sağlayan PSU örtüsü ile birlikte geliyor. Bu şasinin içinde de iki adet 3.5 ve bir adet de 2.5 mm’lik sürücü bölmesi de bulunuyor.

Sıvı soğutma tarafında ise isterseniz 120 mm radyatör takabildiğiniz gibi, isterseniz de 240 mm veya 280 mm radyatörleri kullanabiliyorsunuz. Ancak şunu unutmayın, büyük bir radyatör takarken sisteminizi iyi ölçmenizi ve fanların durumlarını detaylı olarak kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. Zira bazı arkadaşlarımız fanları sökmeden radyatör takmaya çalışabiliyorlar.

CoolerMaster MasterBox Lite 5 kasası şuanda İngiltere’de 44.99 Euro’dan satışa sunuldu. Mayıs ayı sonunda ise diğer ülkelerde satışta olması bekleniyor. Kasanın Türkiye satış fiyatının ise 200 TL ve civarında olmasını bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler