Perşembe, Nisan 25, 2024

Call of Duty 2023 Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Endüstriye hakim Bloomberg yazarlarından Jason Schreier’a göre, Call of Duty 2023 oyununun Microsoft’un sahibi olduğu geliştirici şirket Activision Blizzard tarafından gelecek yıla ertelendiğini iddia etti. Jason’a göre COD 2023’ün erteleme kararı, serideki son girişin beklentileri karşılayamadığından ötürü verildi ve bu da büyük ihtimalle suçlunun Call of Duty: Vanguard’ın lansmanı olduğunu gösteriyor.

Bu iddianın ardından Activision paylaştığı bir demeçte “bu yıl, gelecek yıl ve sonrasında heyecan verici bir premium ve ücretsiz Call of Duty deneyimi yaşadıklarını” söyledi ve aksi halde herhangi bir raporun gerçek bilgileri yansıtmadığının altını çizerek sözlerini “doğru zaman geldiğinde daha fazla ayrıntı paylaşmayı dört gözle bekliyoruz” sözleriyle sonlandırdı.

https://youtu.be/bH1lHCirCGI

Call of Duty 2023 oyunu bu çelişkili raporlar sayesinde belirsiz bir durumda kalmış olsa da, neyse ki bu yıl piyasaya sürülmesi beklenilen oyun halen daha yolunda görünüyor. Infinity Ward ve Activision işbirliğinde geliştirilen ve bu sene tanıtılması beklenilen oyunun 2019 yılındaki Modern Warfare’ın devamı olacağı söylenildi.

Ek olarak bu sene içerisinde sıfırdan “tamamen yeni olun alanı ve yeni bir sanal alan modu ile Battle Royale’ın devasa bir evrimi” olacak şekilde geliştirilmiş yepyeni bir Call of Duty Warzone oyununun piyasaya sürülüşünü göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler