Perşembe, Ağustos 1, 2024

Call Of Duty’nin 2024 Yılında Çıkacak Oyunu Belli Oldu

Paylaş

Call Of Duty‘nin, 2024 yılında çıkacak oyunu belli oldu. Activision’un ünlü serilerinden birisi olan Call Of Duty serisi için her yıl yeni bir oyun çıkıyor. Her sene farklı bir Call Of Duty oyunu, piyasaya çıkıyor.

Activision’un, içinde de Call Of Duty serisini geliştiren 3 farklı firma bulunuyor. Böylece her firma, yeni bir Call Of Duty oyunu yapmak için zaman kazanmış oluyor.

call of duty 2

Bu sene ise Activison, seride bir değişikliğe giderek geçen sene bir Modern Warfare oyunu çıkmasına rağmen bu sene de bir Modern Warfare oyunu çıkarttı. Ancak oyun, oyuncular tarafından sevilmedi ve çokça kötü eleştiri aldı.

Bunun en büyük nedeni ise normalde Modern Warfare serisinin, 3 yılda bir çıkıyor olması, ancak bu sene oyunu geliştirmek için sadece bir yıl gibi bir süre olduğundan piyasaya çok iyi bir çıkış yapamadı. Şimdi ise seneye gelecek Call Of Duty oyunu belli oldu.

Call Of Duty’nin 2024’te Çıkacak Oyunu Hangi Seriden Olacak ?

Activision’un seneye çıkartmayı planladığı Call Of Duty oyunu, belli oldu. Şirketin, bu sene çıkartmayı planladığı oyun Call Of Duty‘nin, Black Ops serisi için bir oyun olacak.

Şirket, en son Black Ops oyununu, 2020 yılında çıkarmıştı. Her 3 yılda bir geliştiricilerin bir seri için oyun çıkarttığını düşünürsek bu söylenti daha da güçlü bir hal alıyor.

call of duty 3

Seneye çıkacak Call Of Duty oyununun isminin, Call Of Duty Black Ops : Gulf War olması bekleniyor. Oyunun isminden de anlaşılacağı üzere oyun körfez savaşlarını konu alacak.

Ayrıca oyundan gelen diğer bilgilere göre ise oyun, CIA’e fazlasıyla odaklanacak. Activision, oyunu her Call Of Duty‘de olduğu gibi Ekim/Kasım aylarında yayınlamayı planlıyor.

silkroad gaminggentr
Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler