Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Cyberpunk 2077: Ultime Editon Sürümü Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 piyasaya sunulduğu zaman grafikleri ve oyun mekaniklerine karşı  yoğun bir ilgi duyulmuştu. İlk zamanlarda her ne kadar sorunlar bulunsa da zamanla getirilen güncellemeler ve iyileştirmeler sonucunda yaşanan sorunların bir çoğunu ortadan kaldırarak oyuncularını sevindirmeyi başardılar.

CYBERPUNK ULTIMATE 1536x799 1

Cyberpunk 2077: Ultime Edition Ne zaman Yayınlanacak

Geçtiğimiz zamanlarda satış rekorları ile gündemde olan Cyberpunk 2077, yeni getirecek olduğu Ultime Edition sürümünü duyurdu.

İlerleyen zamanlarda yeni bir güncelleme versiyonu ile karşımıza çıkacak olan, Cyberpunk 2077 için Ultime Edition sürümü oyun camiasına sunulmak için hazırlanıyor.

Duyurulan Ultime Editon sürümü PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC platformlarında bulunacak. Merak ile beklenen sürüm 5 Aralık tarihinde oyun camiasına sunulması bekleniyor.

Büyük haber… Cyberpunk 2077: Ultimate Edition 5 Aralık’ta Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için dijital VE fiziksel olarak geliyor!

Orijinal #Cyberpunk2077 hikayesinin yanı sıra #PhantomLiberty genişleme paketindeki yeni casus-gerilim macerasını tek bir pakette deneyimleyin.

cyberpunk 2077

Oyun Satış Platformlarında bulunan dijital versiyonların haricinde fiziksel disklerde bulunacak.

Cyberpunk 2077: Ultime Editon sürümüne baktığımız zaman ana oyunun ve Phontom Liberty paketlerinin geliştirilmiş bir şekilde Ultime Editon sürümünde bulunacak.

Karakter tarafında ise ana oyunumuzda bulunan Johnny Silverhand (Keanu Reeves) karakteri ve DLC’den Solomon Reed (Idris Elba) karakterleri ile oynamak mümkün olacak. Ultime Edition ile Phontom Liberty’de yeni aksiyon dolu maceralar bizleri bekliyor gibi gözüküyor.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler