Pazar, Eylül 8, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2 İndirime Girdi! İşte Fiyatlar

Paylaş

Call of Duty Modern Warfare 2 cephesinde hızlı bir trafik var. Geçtiğimiz hafta sonu, oyun için özel bir ücretsiz deneme etkinliği düzenlenmişti. Şimdi de oyun çıkış yaptı yapalı ilk kez indirime girdi.

Muhtemelen ücretsiz deneme etkinliğinden sonra daha fazla oyuncu çekmek için yapılan indirim, çok yüksek bir oranda değil. Fakat oran yüksek olmasa da oyunun fiyatı yüksek olunca, indirim de dikkat çekmeyi başarıyor. Hiç uzatmayalım ve indirim oranlarına ve indirim sonrası fiyatlara geçelim.

Call of Duty Modern Warfare 2 İndirimi ve Yeni Fiyatlar

PC kullanıcılarına bağlılığımızı göstermiş olalım ve önce PC sürümünden başlayalım. 🙂 Sonrasında konsollardaki indirimden de söz edeceğim.

Yapımın Steam sayfasına girdiğiniz zaman, özel promosyon teklifiyle beraber oyunun %15’lik bir indirim aldığını görüyorsunuz. Vault sürümünde ise bu indirim %20 oranına kadar çıkıyor. 22 Aralık tarihine kadar geçerli olacak indirimle beraber yeni fiyatlar ise aşağıda.

  • Standart versiyon: 1.099 TL yerine 934 TL
  • Vault Edition Versiyon: 1.499 TL yerine 1.199 TL

PC sürümü için indirim bu şekilde. Steam sayfasını şuraya ekliyorum. Biz geçelim konsollardaki duruma.

Call of Duty Modern Warfare 2

PlayStation için İndirim Durumu

Aslında bakarsanız aynı indirim burada da geçerli olmuş. Cross-Gen Bundle sürümünde %15’lik bir indirim, Vault Edition sürümünde de %20’lik indirim var. İndirim sonrası fiyatlar aşağıda. Unutmadan burada farklı olarak indirimin 5 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu da ekleyelim.

  • Cross-Gen Bundle: 1.099 TL yerine 934 TL
  • Vault Edition: 1.499 TL yerine 1.199 TL
BENZER:  Kendi Yapay Zekalarınızı Oluşturabileceğiniz GPT Store Açıldı!

Call of Duty Modern Warfare 2

Xbox için İndirim Durumu

En çok merak ettiğim Xbox cephesinde indirim olup olmayacağı olmuştu. Kontrol ettiğim zaman görüyorum ki aynı indirim kampanyası Xbox cephesinde de geçerli. Oranlar da aynı tutulmuş. Yine biz fiyatları aşağı ekleyelim.

  • Cross-Gen Versiyon: 1.099 TL yerine 934 TL
  • Vault Edition: 1.499 TL yerine 1.199 TL

Call of Duty Modern Warfare 2

Gönül ister indirim oranları daha yüksek olsun ama Call of Duty Modern Warfare 2 indirimi için şimdilik oranlar bu şekilde. İlerde oyun daha fazla indirim alır mı bilemiyorum. Ama şöyle düşünebiliriz ki oyun çok kısa bir süre önce çıktı.

Bu nedenle birçok önemli indirim etkinliğine dahil edilmedi. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde özel indirim etkinliklerinde de Call of Duty Modern Warfare 2 serisini görmeye başlayacağız.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler