Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2 Sınırlı Süre için Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty Modern Warfare 2, son yılların en iyi Call of Duty oyunu olma yolunda ilerliyor. Satış rakamları bir hayli yüksek olan oyunun, hem konsollar hem de PC platformunda genel anlamda beğenildiğini de belirtmek gerekiyor. Gösterilen ilgiye bir teşekkür olarak mı yoksa oyunu daha da öne taşımak için mi bilinmez ama yapım için ücretsiz etkinlik haberi geldi.

Paylaşılan bilgilere göre Modern Warfare 2 ücretsiz olarak denenebilecek. Tabii ki bunun bazı sınırlamalara sahip olacağını da belirtelim. Dilerseniz detaylara geçelim ve kullanıcıların oyunu ne zamana kadar ve nasıl deneyebileceklerine bakalım.

Call of Duty Modern Warfare 2 Ücretsiz Denenebilecek

Resmi blog sitesinden duyurulan etkinlik, sadece multiplayer yani çoklu oyunculu kısmı kapsıyor. Oyuncuların tekli oyuncu yani hikaye modunu ücretsiz olarak oynaması mümkün değil.

15 Aralık tarihinden 19 Aralık tarihine kadar oyunun multiplayer modunu ücretsiz deneyebileceksiniz. Tüm platformlardan ücretsiz olarak denenebilecek olan yapımda, 3 ayrı haritayı oynamak mümkün olacak.

Call of Duty Modern Warfare 2

El Asilo, Farm 18 ve Shipment haritalarıyla karşı karşıya olacağız. Yine popüler çoklu oyuncu modlarına da erişim mümkün olacak. Bu etkinlik sürecinde herhangi bir indirim yapılmadığını da belirtelim. Oyunun sayfalarını kontrol ettiğimiz de ek bir fiyat değişikliği yok.

Kaçırmayın: Modern Warfare 2 Sistem Gereksinimleri 

Kısa süreli olsa da Call of Duty Modern Warfare 2’yi ücretsiz denemek güzel olacak. Şuraya oyunun Steam sayfasını da ekliyorum. Aynı şekilde yapım için konsol sayfalarını da ziyaret edebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

8 YORUMLAR

  1. Merhaba, bi sorum olacak;
    Ben deneme sürümündeyden kütüphaneme ekleyip daha sonra oyunu satın aldım.Bi sıkıntı çıkmaz değil mi?
    (örn:kütüphaneden silinme gibi.)

    • Merhaba,

      Steam sayfası üzerinden online bölümü deneyebilirsiniz. Şuraya Steam sayfasının linkini de ekliyorum. Ama elinizi çabuk tutmanızı öneriyorum. Zira 20 Mart sonrası oyun yeniden ücretli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler