Cuma, Nisan 19, 2024

Call of Duty: Vanguard Açık Betası Uzatıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hafta sonu kaçırmış olma ihtimalinize karşı bu hafta Call of Duty: Vanguard betasını oynamak için daha fazla zamanınız olacak.

Call of Duty: Vanguard betalara ikinci hafta sonu beta tüm platformlarda Cumartesi günü tamamen açık olacak.

wallpapersden.com call of duty vanguard 1280x720

Beta geçen Perşembe başladı. Oyunu ön sipariş vermeyen oyuncuların oynamak için sadece iki günleri olduğu göz önüne alındığında, Activision herkese biraz daha zaman vermeye karar verdi. Vanguard beta 48 saat uzatıldı, yani 22 Eylül Çarşamba gününe kadar oynayabileceksiniz.

Betanın içeriği değişmeyecek, bu nedenle Call of Duty beta için biraz alışılmadık olan yeni haritalar veya silahlar beklemeyin. Bununla birlikte, 20. seviyeye ulaşana kadar oynamaya devam ederseniz, oyunun tam sürümünde başlangıçta bir silah planı alacaksınız. Beta sona erdikten kısa bir süre sonra Call of Duty: Mobile’da Arthur Kingsley operatörünü de alacaksınız.

Vanguard beta şimdiye kadar, genellikle benzer nedenlerle oyunculardan karışık bir yanıt aldı. Çoğu kişi bunu Modern Warfare 2019’un 2. Dünya Savaşı görünümüne benzetti. Ancak rakamlar pek iç açıcı değil. Oyun sürekli olarak Twitch’in ilk beşine girmeyi başaramadı ve zaten oyunları mahveden hilecilerle ilgili çok sayıda şikayet var.

Daha geçen hafta Activision Blizzard, çalışanları tarafından haksız uygulamalar ve iddialar kamuoyuna açıklandıktan sonra sendikayı çökerten bir hukuk firmasını işe alması nedeniyle dava açtı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler