Cuma, Nisan 19, 2024

Call of Duty Vanguard için AMD FSR Desteği Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty Vanguard yılın beklenen oyunlarından birisi. Yine savaş havasını soluyacağımız yapım, şu sıralar da beta heyecanında.

Bir yandan oyunun beta süreci, denemeleri, hazırlıkları devam ediyor bir yandan da oyun hakkında yeni bilgiler elde ediyoruz. E tabii ki artık beta sürecini falan da gördükten sonra, haliyle oyundan daha fazla bilgi gelmeye başladı.

Kaçırmayın: Vanguard Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Call of Duty Vanguard için AMD FSR Müjdesi!

En son gelen bilgi AMD ekran kartı tercih edenleri sevindirecek bir bilgi. Öyle ki bazı oyun dosyalarına göre yapım, AMD FSR ( FidelityFX Super Resolution) teknolojisini destekleyecek.

Takip edenler bilecektir bu teknoloji NVIDIA’nın DLSS teknolojisine rakip olarak geldi. AMD ekran kartları için çok önemli bir artı. Ama özelliğin oyun desteğinin az olması, eleştiri almasına neden olmuştu.

Call of Duty Vanguard

Şimdi görüyoruz ki Call of Duty Vanguard gibi iddialı bir oyunda bile AMD FSR desteğinin olması, yavaş yavaş AMD’nin bu sorunu çözeceğini gösteriyor.

Henüz resmi bir bilgi yok ama büyük ihtimalle oyunda FSR desteğinden yararlanabileceğiz. Artık grafik yapısında ne kadar etki eder ve performansı ne kadar değiştirir, bunu oyun testleri gösterecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler