Perşembe, Mart 28, 2024

AWAY: The Survival Series Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AWAY: The Survival Series, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için dijital olarak çıkış yapacak.

Oyun, tam olarak 28 Eylül’de dijital olarak 1 Ekim’de ise fiziksel olarak çıkış yapacak.

maxresdefault 5

Oyunun temel amacı, çevreyi süzülerek ve diğer canlılarla etkileşime girerek yapılacak olan ailenizi kurtarmaktır. Bir şeker planöre odaklanıyor, ancak görünüşe göre kampanya boyunca diğer hayvanlar gibi oynayabileceksiniz. Sahneleri tanımlamak ve en iyi David Attenborough izlenimini yapmak için bir anlatıcı da hazır olacak.

Breaking Walls Kurucu Ortağı Laurent Bernier, projenin piyasaya sürülmesinden heyecan duyduğunu belirterek, “AWAY son birkaç yıldır bizim için bir tutku projeydi ve sonunda bunu dünyayla paylaşabildiğimiz için çok heyecanlıyız…“ Breaking Walls’daki tüm çevre meraklıları, bu yüzden açık hava ve hayvanlara olan sevgimizi bir keşif macera oyununun erişilebilir zevkleriyle birleştiren bir deneyim yaratmak istedik. AWAY, bu ayrı tutkuların tekil, uyumlu bir bütün halinde benzersiz bir birleşimidir. Oyuncuların bunu kendileri deneyimlemelerini bekleyemeyiz.”

Oyuncular ormanda gezinmeli, avcılardan kaçınmalı ve av tüketmelidir. Oyun, beş ila on saatlik oynanış süresi, BBC’nin Life ve Planet Earth II’sinde çalışan Mike Raznick’in orkestral müziği ve yengeçler, kertenkeleler, böcekler ve daha fazlası gibi dünyadaki diğer yaratıklar olarak oynama yeteneği sunacak.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler