Cuma, Nisan 26, 2024

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC platformları için

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition‘ı duyurdu.

Skyrim Anniversary Edition

Skyrim ilk olarak 11 Kasım 2011’de piyasaya sürüldü, yani bu RPG’nin 10. yıl dönümü olacak. Bu yeni sürüm, 2016’dan itibaren yeniden düzenlenmiş Özel Sürümün yanı sıra Skyrim’in hayran yapımı içeriğin küratörlüğünü yapan oluşturma kulübünden 500’den fazla öğeyi içerecek. Balık tutma ekleyen bir mod da içerecek.

Bu hikayenin bir önceki sürümü, Skyrim Special Edition’dan Skyrim Anniversary Edition‘a yükseltmenin ücretsiz olacağını söyledi. Bethesda, yükseltmenin ücretsiz olmayacağını onayladı ve hikaye bunu yansıtacak şekilde güncellendiğini belirtti.

Skyrim, tüm zamanların en ikonik RPG’lerinden biri haline geldi ve 30 milyondan fazla kopya sattı. Artık Microsoft’a ait olan Bethesda, The Elder Scrolls VI üzerinde çalışıyor. Ancak önünde uzun yıllar var gibi görünüyor.

Paket içeriği:

  • Creation Club: Creation Club’dan yeni görevler, zindanlar, patronlar, silahlar, büyüler ve daha fazlası dahil olmak üzere 500’den fazla benzersiz içerik.
  • Dragonborn: The Elder Scrolls V: Skyrim’in bu resmi eklentisi ile Morrowind kıyılarından Solstheim adasına yolculuk yapın.
  • Dawnguard: Vampir Lordu Harkon iktidara geri döndü.
  • Hearthfire: The Elder Scrolls V: Skyrim’in bu resmi eklentisiyle, arazi satın alabilir ve kendi evinizi sıfırdan inşa edebilirsiniz.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler