Cumartesi, Nisan 27, 2024

Call Of Duty: Vanguard Zombies için Trailer Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kaliforniya merkezli oyun şirketlerinden Activision, en son gerçekleştirdiği Battlefield duyurusu ile birlikte aynı zamanda Treyarch ve Sledgehammer Games işbirliği içerisinde geliştirdikleri Call of Duty: Vanguard oyununun Zombies genişletmesi ile ilgili bir trailer videosu paylaştı. Dark Aether hikayesi, Demons ve sürprizler içeren Zombies, Treyarch’ın en yeni zombi modu olacak, rutin bir zombi katliamını renklendirmesi gereken çok sayıda eser ve okült güçlerle geçmiş gezilerden çok daha büyülü görünüyor.

Mistik eserlerin ve alev alev yanan dev bir iblis zombi tanrısıyla savaşma olasılığının ötesinde, dürüst olmak gerekirse, yıllardır defalarca gördüğümüz aynı zombi öldürme eyleminden çok daha fazlası gibi görünüyor. Umarız ki Call of Duty: Vanguard Zombies, Black Ops Cold War’da gördüğümüz gibi haritaları ücretsiz güncellemeler olarak sunacak ancak bu henüz Activision, Treyarch veya Sledgehammer Games tarafından resmi olarak doğrulanmadı.

https://youtu.be/8swCrPIt4nY

Call of Duty: Vanguard Zombies, 5 Kasım 2021’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Battle.net üzerinden bilgisayarlar için piyasaya çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler