Cuma, Nisan 26, 2024

Call of Duty: WWII Hafta Sonuna Özel Steam’da ÜCRETSİZ Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuların adeta manyağı olduğu serinin en yenisi Call of Duty: WWII hafta sonuna özel Steam‘da ücretsiz oluyor. Oyunu indirmek için yapmanız gereken sadece bir kaç adım olduğu gibi, takriben 53 GB ve civarında bir indirme yapmanız gerekecek.

“Steam Bunu Sık Yapıyor”

Steam oyuncuları da düşünerek sık sık bu indirimleri ve ücretsiz paylaşımları yapmaya devam ediyor. Üstelik yeni sayılabilecek düzeyde olan oyunları da ücretsiz yaptığında tadından yenmiyor. Call of Duty: WWII oyunu ise 2017 Kasım ayında çıkış yaptığı gibi, oyuncular tarafından da çok sevilmiş bir oyun.

Steam tarafında da incelemelere baktığımızda mükemmel yorumlar olduğunu söylemek doğru değil. Zira oyuncular yarı – yarıya oylama yaparak “karışık” şeklinde listelenmiş. Fakat bunu da oyunun fiyatına bağlıyoruz tabii ki. Şuanda Steam üzerinde indirimsiz olarak 209 TL‘den satılıyor. İndirimli hali ise %35 olarak 135.85 TL’ye satılıyor.

call of duty wwii ucretsiz

Hafta Sonuna Özel Ücretsiz Oynanabilecek

Oyunu aşağıdaki linke tıklayarak Steam profili üzerinden erişebiliyor ve Steam hesabınıza giriş yaptıktan sonra “indir” sekmesine tıklayarak oyunu ücretsiz temin etmiş oluyorsunuz. Ancak özel bir detay ekleyelim; Steam bu fırsatı bizlere oyunu denememiz amacı ile sunuyor. Yani siz 53 GB’ı şimdi indirdiğinizde 2 gün boyunca Multiplayer modunu oynayabileceksiniz.

Eğer sonradan Call of Duty: WWII hoşunuza gidecek olursa, Steam size %35 indirim fırsatı sunarak oyunu 209 TL yerine 135 TL’ye satın alabilirsiniz diyecek. O yüzden uzun zamandır takip ettiğiniz bir oyunsa eğer, fırsat bu fırsat diyerek oyunu denemenizi tavsiye ediyorum.

Activision‘un yapımcısı olduğu oyuna eğer yabancıysanız, biraz ısınmanız amacı ile aşağıya oynanış videosu bırakıyorum. Bir kaç sahne de oyun içerisinden grafikler göreceksiniz. Artık karar sizin hocalar. Bizler de bu ücretsiz fırsatları her zaman olduğu gibi kovalamaya devam edeceğiz.

Oyuna buradan ulaşabilirsiniz..

Call of Duty: WWII Oynanış Videosu

Oyun İçi Görseller

call of duty wwii 002

Yeri geldiğinde karlı sıralarda çatışacaksınız 🙂

call of duty wwii 003

Yeri geldiğinde tankların, bombaların arasında..

call of duty wwii 004

Kimi zaman hikaye dinleyeceksiniz

call of duty wwii 006

Kimi zaman kendinizi piçaklamak :))

call of duty wwii 007

Ama aksiyon hep devam edecek..

call of duty wwii 009

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler