Cuma, Nisan 26, 2024

Captain Marvel, Gişede 1 Milyar Dolar Gelir Elde Etti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninin ilk kadın süper kahraman filmi olma özelliğini taşıyan Captain Marvel, gişede 1 milyar dolar gelir elde etmeyi başardı.

Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Clark ve Jude Law gibi önemli isimler bulunuyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde vizyona giren ve toplamda 152 milyon dolarlık bir bütçe ile oluşturulan film Marvel’in 26 Nisan tarihindeki Avengers Endgame filmi öncesinde vizyona girmesi sebebiyle oldukça merak ediliyordu. Film ilk haftasında ise 455 milyon dolar gelir elde etmeyi başarıp güzel bir açılış yapmayı başarmıştı.

Bugün ortaya çıkan bilgilerle beraber ise filmin 1 milyar dolar gelir ettiği anlaşılıyor. Bir döneme nokta koyacak olan Avengers Endgame’in vizyona girmesi ile beraberde Marvel’in oldukça güzel bir gelir elde etmesi bekleniyor.

3509394 captainmarvel5c4f9823c9d00

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde vizyona giriş yapan hala gişede yerini koruyor. Filmin önümüzdeki günlerde bu gelirini biraz daha arttırması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler