Salı, Nisan 23, 2024

Avengers Endgame Filminden Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninde bir dönemi bitirecek olan Avengers Endgame filminden 1 dakikalık yeni bir fragman paylaşıldı.

Yönetmenliğini Antony ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Jenner, Elizabeth Olsen, Josh Brolin ve Brie Larson gibi ünlü isimler bulunuyor.

Filmin yönetmenleri olan Russo kardeşler geçtiğimiz Şubat ayında yaptıkları bir röportajda filmin tam olarak 3 saat süreceğini açıklamışlardı. Ancak tam olarak ne kadar olacağı belli değildi. Geçtiğimiz gün IMDb ve AMC’nin resmi web sitesi üzerinde ortaya çıkan bilgilerle beraber filmin 3 saat 2 dakika süreceği resmi olarak kesinleşti.

27 Nisan 2018 tarihinde vizyona giren Avengers İnfinity War filmi 2,048 milyar dolar hasılat elde etmeyi başararak dünyanın en çok izlenen dördüncü filmi olmayı başarmıştı. Marvel’ın yeni filminin vizyona girmesi ile beraber büyük ihtimalle bu filmin rekoru kırılacaktır. 

Bugün resmi olarak paylaşılan fragmana bakıldığında en dikkat çeken taraf ilk defa Thanos’un gözükmesi olduğunu söyleyebiliriz. Paylaştığı fragmanlarda hiçbir detay vermeyen Marvel, paylaştığı bu fragman ile beraber birçok detayı bizlere gösterdi.

avengersendgame

Toplam 182 dk uzunluğunda olacak olan ve bu yılın en çok beklenen filmi Avengers Endgame bazı ülkelerde 26 Nisan tarihinde vizyona giriş yapacakken, ülkemizde 25 Nisan 2019 tarihinde seyircilerle buluşacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler