Salı, Nisan 16, 2024

Çentiksiz Tasarıma Sahip Huawei P Smart Z Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, çentiksiz tasarıma sahip ilk akıllı telefonu olan Huawei P Smart Z’yi, sessiz sedasız tanıtıldı.

Huawei P Smart Z Teknik Özellikleri

Huawei’nin bu yeni cihazı P Smart Z, geçtiğimiz günlerde Amazon’un İtalya Web sitesinde ortaya çıkmıştı. Bugün ise nihayet resmiyet kazanan cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak, 6.59 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan bir ekranın bizi karşıladığı görülüyor. 

Gücünü Hisilicon Kirin 710F yonga setinden alan akıllı telefona, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca bu depolama alanını arttırmak isteyen kullanıcılar MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 16MP + 2MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu bulunurken, ön tarafında ise 16MP çözünürlüğünde açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip selfie kamerası bulunuyor.

Huawei P Smart Z verde

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu EMUI 9.0 arayüzü ile çıkan akıllı telefon, 4.000mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alıyor.

Şu anlık stoklarda bulunmayan cihazın 1-2 ay içerisinde piyasaya sürülmesi ve 280 dolar fiyat etiketine sahip olunması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler