Perşembe, Nisan 25, 2024

Chicory: A Colorful Tale PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Finji ve geliştirici Greg Lobanov, boyama macera oyunu Chicory: A Colorful Tale‘in 10 Haziran‘da çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) ve Mac için çıkış yapacak.

maxresdefault 1 1

Oyun için daha önce hiç görülmemiş alanlara bir göz atma, bol miktarda büyüleyici müzik ve hatta oyunun hikayesiyle ilgili bazı yeni ipuçları içeren yeni bir fragman yayınlandı.

Hikaye, daha önce Chicory adlı efsanevi usta bir sanatçı tarafından tutulan büyülü bir boya fırçası kullanan bir köpeği anlatıyor. En sevdiğiniz yemeğin ardından oyuncu adı olarak verdiğiniz bu oldukça sıradan köpek olarak siz, bu boya fırçasıyla neredeyse De Blob benzeri bir şekilde dünyaya renk getireceksiniz.

Boya fırçasını kullanarak, bulmacaları çözmek ve ilerlemek için Picnic Providence ortamını değiştireceksiniz. Oynamış olduğunuz köpeğinizi istediğiniz şekilde özelleştirme özgürlüğü de mevcut olacak.

Oyun hakkında tanıtım yazısı

Chicory: A Colorful Tale bir boyama kitabı dünyasında geçen, istediğiniz her şeyi boyayabildiğiniz kuş bakışı bir macera oyunu. Resim yeteneklerinizi kullanarak yeni yerler keşfedecek, bulmacalar çözecek, arkadaşlarınıza yardım edecek ve dünyayı değiştireceksiniz.

Felaket! Fırçayı tutan el, usta ressam, süperstar Chicory ortadan kaybolmuş. Daha da kötüsü, onunla birlikte dünyanın renkleri de kayıplara karışmış. Chicory’nin en büyük hayranı olarak iş size düşüyor: Fırçayı ele alıp ustanın yerini doldurmak! Kolay iş değil elbette, ama bu yükü omuzlamaya hazırsınız… Muhtemelen!

Chicory: A Colorful Tale‘in Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgiye sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler