Cuma, Nisan 26, 2024

Dying Light 2 Stay Human Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Techland sonunda, Dying Light 2‘nin resmi çıkış tarihini duyurdu.

Oyun 7 Aralık 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

maxresdefault 8

Dying Light 2 nihayet bir çıkış tarihine ve Türkçe dil desteğine sahip. Dying Light 2 Stay Human, geliştirici ve yayıncı Techland’ın Perşembe günü 7 Aralık’ta çıkacağını duyurdu. Daha önce duyurulduğu gibi PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a çıkmanın yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de de çıkacak.

Techland, yeni bir hikaye özeti ile birlikte Dying Light 2‘nin mevcut durumunu gösteren yeni bir oynanış fragmanını paylaştı.

“Oyuncular, geçmişini bir araya getirmeye çalışan bir hayatta kalan Aiden Cauldwell’in kontrolünü ele geçirecekler. Üç grup, medeniyetin artıkları üzerinde güç kazanmak için yarışıyor. Aiden, hikayenizi şekillendirmeye yardımcı olmak için bu grupların her biri için veya onlara karşı çalışabilir. Ama geceleri üç grup zombilerin insafına kalmış durumda.”

Yeni oyun fragmanı, parkur geçişi gibi bazı temel mekaniklerin yanı sıra gündüz ve gece döngüsü gösterdi. Zombiler gece boyunca özgürce dolaşırken yuvaları boştur ve bu tehlikeli alanlara girmek büyük ödüller kazanabilir.

ister yakın dövüşe, ister silahlara, isterse işçiliğe odaklanıyor olsun, oyun tarzınıza göre şekillendirebileceksiniz. Dünya aynı zamanda müttefik olmayı veya düşman olmayı seçebileceğiniz farklı NPC’lerle dolu. Görünüşe göre Aiden insan kalmak istiyorsa zamana karşı yarışmak zorunda kalabilir.

Oyun ayrıca Steam’de ön siparişte. Dying Light 2 ön siparişini veren herkes, benzersiz bir kıyafet, silah ve yamaç paraşütü görünümü içeren dijital Yeniden Yükleme Paketini alacak.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Aşağıdan oynanış ve koleksiyoncu sürüm videolarına ulaşabilirsiniz.

Fiyat listesi

  • PlayStation Store Standart Sürüm: 469,00 TL
  • PlayStation Store Deluxe Sürüm: 569,00 TL
  • PlayStation Store Ultimate Sürüm: 709,00 TL
  • Xbox Store Standart Sürüm: 470,00 TL
  • Xbox Store Deluxe Sürüm: 575,00 TL
  • Xbox Store Ultimate Sürüm: 700,00 TL
  • Steam Standart Sürüm: 349,00 TL
  • Steam Deluxe Sürüm: 469,00 TL
  • Steam Ultimate Sürüm: 599,00 TL

Oynanış video

Koleksiyoncu sürüm video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler