Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Assassin’s Creed Codename Hexe Geliyor! Oyun Nasıl Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Assassin’s Creed serisine yeni gelecek olan oyunlarda bir soru işareti var. Serinin nasıl devam edeceği konusu net değil. Oyunlarda ele alınacak hikaye ve devam edecek akış konusunda farklı görüşler var. Zaten seriye yeni gelecek olan oyunlar olacak. Hikaye tek bir oyun üzerinden ilerlemeyecek. Assassin’s Creed Codename Hexe yapımı da firmanın düşündüğü yeni oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Henüz oyun hakkında çok bir açıklama yok ama nasıl bir yapım göreceğimiz konusunda sızıntılar da gelmeye başladı.

Assassin’s Creed Codename Hexe Nasıl Bir Oyun Olacak?

Insider Gaming tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni oyun standart Assassin’s Creed akışından daha farklı olacak.

Açık dünya yapısı bir yana yeni oyun biraz daha çizgisel olacak. Üstelik bu kez ana karakterimizde bir değişiklik olacak. Erkek karakter yerine baş karakterimiz kadın olacak. Elsa isimli ana karakterimiz şekil değiştirme gibi özel doğa üstü güçlere sahip olacak.

Insider Gaming bu konuda bir örnek vermiş. Elsa karakteriyle beraber bir kedinin kılığına girebilecek ve askerleri yanıltabilecek.

Assassin's Creed Codename Hexe

Ayrıca serinin birçok oyununda yer alan korku faktörü de devrede olacak. Karakterimiz görevinde yer alan komutanı ya da kralı öldürdüğü zaman, askerler bundan etkilenip paniğe kapılabilecek ya da yerlerini terk edebilecek.

Her yönüyle yine Assassin’s Creed hayranlarını memnun edecek bir yapım gelecek gibi gözüküyor. Oyunun çıkış tarihine ilişkin net bilgiler verilemiyor olsa da aynı sızıntıda yer alan bilgi yapımın 2026 yılında çıkış yapacağını işaret ediyor. Artık Ubisoft bir açıklama yaptığı zaman detayları göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler