Cuma, Mayıs 3, 2024

Epic Games Oyun Fiyatlarına Zam Yapabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’in dolar kuruna geçmesinden sonra oyuncuların imdadına Epic Games yetişmişti.

Epic Games, geniş oyun kütüphanesi ve oyunlara yaptığı indirimlerle dikkat çekiyordu. Ancak şirketin oyun geliştiricilerine attığı mail, kullanıcılarda soru işaretlerine yol açtı.

Epic Games

“Epic Games Store, dünyanın dört bir yanında bulunan kullanıcılarıyla geniş bir kitleye ulaşıyor. Ürünlerin farklı bölgelerde adil ve tutarlı bir şekilde fiyatlandırılmasını sağlamak amacıyla ortaklarımıza, ürün tekliflerine özel önerilen bölgesel fiyat sınıfları sunuyoruz. Şu anda bu bölgesel fiyat sınıflarını, mevcut kuralları ve döviz kurlarını en iyi şekilde yansıtacak şekilde güncelliyoruz.

Yakın zamanda yapmadıysan her bölge için mevcut ürün fiyatlarını gözden geçirmeni öneririz. Fiyatlandırma stratejin, hedef kitlene değer sunarken sürdürülebilir bir ticari yapılanma kurmana yardımcı olur. Herhangi bir para biriminde fiyat güncellemesi yapman durumunda indirim etkinliklerine katılabilmen için 30 gün beklemen gerektiğini lütfen aklında bulundur.”

Epic Games, oyunlara adil ve tutarlı düzeyde fiyatlandırma yapacağını belirtse de, fiyatları ne kadar düzenleyeceği konusunda herhangi bir bilgi vermedi.

Epic Games’in oyun fiyatlarına yapabileceği olası zamlar, özellikle dolar kuru üzerinden belirlenen fiyatların artmasıyla oyuncuların kafası  “Acaba Epic Games’de dolar kuruna geçer mi? soruları ile karışmış durumda. Ancak Epic Games, sadece döviz kurlarına göre fiyatlarda adil bir düzenleme yapacağını belirtiyor.

Oyun geliştiricileri, oyunlarına zam yapmasa bile yeni yapılacak olan fiyatlandırma ile çoğu oyunun fiyatı artacaktır.

Sonuç olarak, Epic Games’in oyun fiyatları konusunda yapacağı değişiklikler ve dolar kuruna geçiş konusundaki belirsizlikler, oyuncularda büyük bir merak uyandırmış durumda. Oyuncular, Epic Games’in yapacağı resmi duyuruyu bekliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler