Cuma, Mart 29, 2024

Battlefield 6 Fragmanından Bir Bölüm Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 6, hakkında çok fazla bilgi olmamasından yakınıyorduk. Oyun ne zaman gelir ya da yapısı nasıl olur bazı tartışmalar vardı ama oyun hakkında bir görüntü ya da video gelmemişti. Şimdiye kadar.

Merakla beklediğimiz yeni yapım için sonunda yeni video geldi. Bu resmi bir video olmadı ve doğrulanmadığı için sızıntı olarak kaldı. Ama eğer doğruysa yine iddialı bir oyuna hazır olalım.

Battlefield 6 fragmanında göze çarpan kısımlar

İlk fragman olarak yayınlanacağı söylenen videoda, dev bir arazinin bulunduğunu görüyoruz. Çok düşük bir çözünürlüğü olan görüntüde ortaya bant çekildiği için her detayı anlamıyoruz.

Ama o dev arazide geniş bir adaya helikopterlerle taşınan askerleri görebiliyoruz. Bir roketin ateşleneceği ve askerlerin de muhtemelen bunu durdurmaya çalışacağı görülüyor.

https://youtu.be/pZMe_XDx3NM

Anlaşılan modern dönem savaşları konu edinecek ama kesin bir şey var ki oyun yüksek bir sistem ihtiyacına sahip olacak. Yeni nesil konsollar, eski seri konsollar ve PC için yayınlanacak olan Battlefield 6’nın ne zaman tanıtılacağına gelince, çok yakında diyebilirim.

Haziran ayı içerisinde oyunun en azından ön gösterim yapması olası gibi gözüküyor. Zaten oyunun tanıtımı için de Haziran ayı işaret edilmiş ve bazı küçük ipuçlarına da yer verilmişti. İddialı bir yapım göreceğimize eminim ama yine de tanıtım öncesinde çok büyük cümleler kurmayalım. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler