Cuma, Nisan 26, 2024

Chivalry 2 için Tanıtım Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Tripwire Presents ve Deep Silver, geliştiriciliğini ise Torn Banner Studios’un yaptığı Chivalry 2 için lansman fragmanını yayınladı.

Oyun, 8 Haziran 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

wallpapersden.com chivalry ii 2020 1280x720

Chivalry 2, 64 oyuncuyu kılıçlar, ateşli oklar, kuşatmalar ve aklınıza gelebilecek her türlü ortaçağ kaosuyla tam ölçekli bir savaş ortamı sunuyor. Savaş alanınız bir turnuva alanından kale kuşatmalarına kadar uzanıyor. Tam olarak aradığınız ortaçağ savaşçısını bulmak için dört sınıf ve 12 alt sınıf arasından seçim yapabilirsiniz. Çapraz oyun da mevcuttur, böylece tüm platformlarda orta çağdaki arkadaşlarınızla takım oluşturabilirsiniz.

Perşembe günü sosyal medyada aşağıda paylaşılan lansman fragmanı, aynı anda 64’e kadar farklı oyuncuyla dolu kafa kesme, mancınık ve büyük ölçekli dövüşü beraberinde getiriyor. Beta veya geçmiş testlerde oynadıysanız. Bunların hepsini veya çoğunu zaten bileceksiniz, ancak henüz görmediyseniz aşağıdan fragman videosuna ulaşabilirsiniz.

Chivalry 2‘deki savaş, rakipleri alt etmek veya düzensiz çatışmalardan sağ çıkmak için kullanılan ağır saldırılar, çalımlar ve saldırı ve savunma manevralarının karışımlarıyla doludur. Kendinizi bulacağınız daha benzersiz durumlardan bazıları, kolunuzun kesildiği ve karakteriniz pes edene kadar savaşmaya devam etmeniz gereken savaş senaryolarını içerecek. Ayrıca, doğrudan öldürülmek yerine yere bayıltabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler