Salı, Nisan 16, 2024

Valorant Mobile Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay bilgisayar ortalama 14 milyarın üzerinde oyuncunun vakit geçirdiği ve Riot Games’in sahibi olduğu Valorant artık mobil platformlara geliyor. Şirket yaptığı bir duyuru ile oyunun mobil platformlara geleceğini resmi olarak duyurdu.

Bu duyuruda, “Valorant Mobile” adından biraz daha fazlası ile Riot tarafından sağlanan çok az ayrıntı mevcut. Şimdilik, bu yeni oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği, bilgisayar tarafında bulunan ana oyundan ne kadar farklı olabileceği, hangi platformda kullanıma sunulacağı ve hangi bölgelerde kullanılabilir olacağı hakkında hiçbir bilgi henüz yok.

valorant esportimes 1 1
Valorant Mobile Duyuruldu! 2

Valorant’ın baş yapımcısı Anna Donlon, Polygon’a konu hakkında Valorant Mobile sürümünün ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında soru sorulduğunda “tarihleri ​​onaylamıyoruz, ama umarım bu ikinci yılda görebileceğimiz bir şeydir” dedi. Yani bir süre daha bekleyeceğiz.

Mobil pazardaki büyük miktarda para ve potansiyel oyuncularla, bu eğilimin endüstri genelinde devam etmesini beklemek için birçok neden var. Riot, yakın zamanda League of Legends spinoff başlığı Wild Rift ile kendi mülklerinden birini mobil platforma başarıyla taşıdı, bu nedenle Valorant Mobile’ın emsal niteliğindeki çok sayıda örneği var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler