Cuma, Ekim 18, 2024

Çinli Otomotiv Devi Türkiye Yolunda

Çinli otomobil üreticilerinin yeniden Türkiye pazarına girmeye başladığını görür olduk. Bu noktada ilk adımı atan Cherry olmuştu. Uzun bir süre önce ülkemizden ayrılan marka, geçtiğimiz ay itibariyle yeniden ülkemizdeki yerini almıştı. Giderek alternatiflerin sayısı artmaya devam ederken şimdi de Çinli BYD markasının Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Çinli BYD’nin Araçları Yakında Satışta Olacak

ALJ Türkiye ile yapılan yeni anlaşma sonrasında markanın elektrikli araçlarının da ülkemizde satılacağı bilgisi elde edildi.

Markanın zaten Çin dışında global pazarda da kendisini gösterdiğini biliyoruz. Avrupa pazarında bu zamana kadar 3 milyonun üzerinde araç satışı gerçekleştiren firmanın, ülkemizde de boy göstermesi satışlarını biraz daha arttıracaktır.

BENZER:  Yeni Togg Sedan Görücüye Çıktı! İşte Togg T10F

BYD

Ülkemizde hangi araçların satılacağı konusunda henüz kesin bilgiler yok ama markanın global pazarda hangi araçları sattığına bakarak bir çıkarım yapmamız mümkün. Şu an için global pazarda Tang, Han ve Atto 3 modellerini görüyoruz.

Bu modellerin hangileri Türkiye pazarında da satışa sunulacak ve en önemlisi de Türkiye fiyatları nasıl olacak zamanla öğrenmiş olacağız.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler