Cuma, Mart 29, 2024

Clubhouse ile Para Kazanma Dönemi Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yılın girişim ödülünü alabilecek bir atılım olan Clubhouse, çok kararlı bir şekilde büyüyor. Sadece iOS kullanıcıları için aktif olsa da bu platformun büyümesi için engel değil. Zaten sonuçlar da gösteriyor ki uygulamayı daha çok konuşacağız.

Ne kadar büyüdü falan filan kısımlarını geçiyorum ve yeni duyurudan söz ediyorum. Giderek büyüyen platform içerik üreticileri için iyi bir haber verdi ve para kazanma döneminin başlayacağını belirtti.

Clubhouse ile para kazanmak mı? Hadi hayırlısı!

14 Mart itibariyle yapılan bir sosyal medya paylaşımına göre Clubhouse Creator First programı başladı. İçerik üreticilerine para kazandıracak bu program tabii ki önce denenecek.

İlk etapta 20 kişinin katılımıyla bir deneme gerçekleştirilecek. 20 içerik üreticisi, oluşturulan başvuru adresinden yapılan başvurular ile seçilecek.

https://twitter.com/joinClubhouse/status/1371152823631577089

Sonuçta kitlelere hitap eden bu içerik üreticilerin belli bir miktar kazanç elde etmesi sağlanacak. Bu kazanç nasıl gelecek? Reklam sistemi mi işin için de olacak? Bağış ödemeleri mi olacak? Markalarla anlaşmalar mı yapılacak?

Soruları sormak istesek satır satır soru çıkar. Fakat şunu belirtmek isterim ki şu an için hiçbir cevap yok. Uygulama yetkilileri henüz kazanç sistemini kesin olarak açıklamadı. Zamanla bu konuda da bilgilenmemiz mümkün olacak ve tabii ki biz de detayları aktarıyor olacağız. Sonuçta ses tabanlı bir platformdan bahsediyoruz. Kazanç sistemi biraz daha farklı işliyor olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler