Perşembe, Nisan 25, 2024

COLORFUL İlk Kez Bir eSpor Takımı İçin Ekran Kartı Tasarladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

COLORFUL firması yurt dışında düzenlemiş olduğu etkinlikler ve çalışmalar ile yakından tanınıyor. Şimdi onlardan bir tanesi ile eSpor dünyasına özel ekran kartı üreterek adından yine söz ettirecek gibi. İşte yeni kral IGame GTX 1080 Ti RNG Edition..

RNG eSports Takımına Özel İki Yeni Model

Bu takımı duyanlar aramızda elbet vardır. Ancak bilmeyenler için yine ufak bir özet geçeyim. Takımın açılımı Royal Never Give Up (RNG) yani Türkçe açıklaması Krallık İçin Asla Vazgeçme olarak çevirebiliriz. Adamlar Çinin en önde gelen eSpor takımlarından bir tanesi olarak biliniyor. Sponsorlarına baktığımızda ise HP ve Logitech’i görünce zaten otomatik olarak aklınızdaki tablo şekillenmiş oluyor.

COLORFUL firması da bu takıma ekran kartı sponsoru olarak onlara özel bir şeyler yapmak istemiş olacak ki, Limited Edition olarak adlandırılan sınırlı ekran kartlarını takıma sunmuş. Artık oyuncuların kasasında IGame GTX 1080 Ti RNG Edition modelleri bulunuyor.

royal never give up

Performans Nasıl ?

GPU Boost ile birlikte kart 1733 MHz frekans hızına sahip. Temelde ise 1620 MHz frekans hızı ile karşımıza çıkıyor. 352 bit veriyoluna sahip olan model aynı zamanda diğer GTX 1080 Ti ekran kartlarında olduğu gibi 11 GB GDDR5 belleğe sahip.

Colorful bu model için 16 + 2 güç girişi PSU’larda feragat edilmesini istiyor. Bu güç girişi normal mi diyecek olursanız, 24 pinli modeller ile kıyaslandığında çok çok ideal. Soğutma tarafında ise SWORIZER teknolojisi devreye giriyor. Bu Colorful firmasının kartlarında kullandığı özel bir soğutma çözümü. Aynı zamanda kart 16.8 milyon RGB aydınlatma özelliğine sahip olduğu gibi, diğer detaylar şu şekilde;

colorful igame gtx 1080ti rng edition

Ekran kartının şuanda dışarıya satışı bulunmuyor. Bir eSpor takımına özel olduğu için satışa çıkacağını da düşünmüyorum. Ancak talep olursa, belki Limited Edition altındaki sayıyı biraz da olsa arttırabilirler. Aynı zamanda kartın tasarımlarına ulaşmak isterseniz aşağıdaki ekran görüntülerine göz atabilirsiniz.

COLORFUL iGAME GTX10 RNG Edition

COLORFUL iGAME GTX10 RNG Edition 002

COLORFUL iGAME GTX10 RNG Edition 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler