Salı, Mayıs 21, 2024

Compound Fracture Fragman Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Iteria Games, çıkışı yaklaşmakta olan aksiyon hayatta kalma korku oyunu Compound Fracture için ilk fragman videosunu yayınladı.

Fragmanın keyfini çıkarın ve oyun hakkında daha fazlası için takipte kalmayın unutmayın.

noticias2020 5498425

Compound Fracture, temel olarak klasik Capcom oyunu Dino Crisis’ten büyük ölçüde ilham alan birinci şahıs bir oyundur. Bu oyunda oyuncular dinozorlarla savaşacaklar. Oyuncular, korkunç bir suçu araştırmak, ayrıca ChronoGas’ın tarih öncesi bileşiminde yaşayan dinozorları alt etmek ve alt etmek zorunda kalacaklar.

Fragmandan da göreceğiniz üzere görselleri gerçekten Dino Crisis’tekilere benziyor. Takımın belirttiği gibi, oyun, erken konsol oyunlarının sınırlamalarından sonra tasarlanmış rafine bir sanat stiline sahip olacak.

Bu fragmanla ilgili tek şikayetim dino AI (oldukça kötü görünüyor). Tahminim, oyun gerçekten erken bir geliştirme aşamasında. Yine de, bu gerçekten benim işim o yüzden Iteria’nın oyunun yapay zekasını elden geçireceğini umalım. Compound Fracture, kullanılacak çeşitli silahlar, keşfedilecek seviyeler ve karşılaşılacak yaratıklar sunmayı vaat ediyor.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler