Cuma, Mart 29, 2024

Lone Echo II Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Medium üzerinde yayınlanan bir blog gönderisinde, Ready At Dawn ekibi, yaklaşmakta olan VR oyunu Lone Echo II oyununun lansman tarihinin ertelendiğini resmi olarak duyurdu.

Ready At Dawn ekibi, oyundan sonra hayranlarına gösterdikleri destek için teşekkür ettikten sonra, “Geçtiğimiz birkaç yıldaki birçok oyun stüdyosu gibi, ekibimiz de geliştirme aşamasında yeni engellerle mücadele etti ve bu noktaya ulaşmak için yaratıcı ve becerikli olması gerekiyordu” dedi ve Lone Echo II’nin yeni çıkış tarihini açıkladılar.

Ekip, oyun üzerinde çok çalışırken, sözlerine şu şekilde devam etti: “Lansman gününe yaklaştıkça, hatalardan arınmak ve istediğimiz kalite seviyesine ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğu anlaşıldı. Bu nedenle, Lone Echo II’nin lansman tarihi bu yıl sonrasında piyasaya sürülecek” diyen ekip, bu yeni çıkış tarihinin tam olarak ne zaman olabileceğini belirtmedi.

Devam eden COVID-19 salgını, geçtiğimiz bir buçuk yıl boyunca meydana gelen bir dizi oyunun gecikme sebebi olsa da, birçok stüdyo da oyunlarının kalitesine öncelik veriyor gibi görünüyor, ki bu da sıkışıklık süresi boyunca çalışan sağlığından ödün vermiyor: gecikmelere rağmen, sektör için genel olarak olumlu bir değişiklik.

Büyüleyici Oculus oyunu Lone Echo’nun devamı olan Lone Echo II’nin başlangıçta bu gecikmeden önce 24 Ağustos’ta piyasaya sürülmesi planlanıyordu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler