Salı, Nisan 23, 2024

Cooler Master garip bir sebepten ötürü termal macun tüplerinin tasarımını değiştirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Doğru okudunuz. Cooler Master ürününün tasarımını değiştiriyor, çünkü ebeveynler bir nedenden ötürü çocuklarının termal macunun şırıngasının uyuşturucu olabileceği sonucuna vardı.

Şaka gibi

Çoğu kişi Cooler Master‘ın termal macun tüplerine baktığında, sistemlerinin düzgün çalışmasına yardımcı olacak basit ve temel bir ürün görürler. Ancak, Cooler Master‘a göre, bazı bireyler, özellikle ebeveynler oldukça farklı bir şey görüyorlar. Şirket son zamanlarda klasik termal macun aplikatör tüplerinin şeklini bir şırıngadan çok fırça benzeri bir alternatife dönüştürdü çünkü ebeveynlerine çocuklarının uyuşturucu kullanmadığını açıklamaktan yoruluyordu.

“Termal macun uygulama işlemini daha kolay hale getirmek için değil, ebeveynlere çocuklarının uyuşturucu kullanmadığını açıklamaktan yorulduğumuz için tüplerin şeklini değiştirdik.”

Cooler Master‘ın bu tweet ile şaka yapıp yapmadığından emin değiliz. İddianın garipliği nedeniyle oldukça muhtemel görünüyor, ancak bu tasarım termal macunun uygulamasını da kolaylaştıracak gibi gözüküyor. Şirket bu fikre varmışsa bile, aynı fikirde olmayan donanım meraklıları hakkında birkaç şey söyleyebiliriz.

Termal macun uygulaması için herkes tarafından tavsiye edilen her zaman ortama bezelye büyüklüğünde bir nokta koymak ve onu bırakmak olmuştur. Tost üzerine tereyağı gibi işlemcinizin etrafına termal macun yaymanıza gerek yoktur ve gerçekten de çok fazla madde uygulamak bile verimsiz olabilir. Cooler Master bunu teorik olarak herkesten daha iyi bilmeli, ama kim bilir? Belki de yeni görünüm eskisinden çok çok daha iyi olacak ve diğer termal macun üreticileri bunu kopyalamak için bir yarış halinde olacaklar. Tabii ki bunu zaman gösterecek.

Ne olursa olsun, Cooler Master‘ın termal macun tüplerinden sadece birkaçı bu yeni tasarımı almış gibi görünüyor: Mastergel Regular, Mastergel Pro ve Mastergel Maker. Şirketin diğer “termal” ürünlerine şimdilik dokunulmamış.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler