Cumartesi, Nisan 20, 2024

Cooler Master MasterCase SL600M Modelini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cooler Master Mastercase SL600M modelini duyuruyor. Yeni SL600M profesyonel tasarımı ile oyun ve iş performansı arasında ki çizgiyi kaldırmaya geliyor.Alüminyum kaplamalı gövdesi ile SL600M oyun ve iş performansının merkezi olmaya geliyor. Profesyonel estetiği ve oyun işlevselliğini bir araya getirmek için sadece dış görünüş değil iç dizilim değişikliklerini de barındırıyor.

Teknik Özellikleri

Dikey Etki Düzeni – Kasanın alt kısmından hava alan 200mm fanlar sayesinde, sıcak hava kasanın üst tarafından doğal bir şekilde dışarı çıkar.

Gürültü Azaltma Teknolojisi – Panellerin tasarımı gürültüyü engeller. 2x200mm fanlar, küçük fanlara göre daha düşük RPM değerlerinde daha çok hava akışı sağlarlar. I/O panelde bulunan fan hız ayar düğmesi ile daha yavaş ve sessiz çalışlabilirler.

Screenshot 1

Premium Alüminyum Lambri – Kasanın üst ve ön paneli, pürüzsüz kumlanmış yüksek kaliteli anodize edilmiş alüminyum kaplanmıştır.

•Dönebilen PCI Montaj Penceresi – PCI montaj penceresi 90 derece döndürülebilir. Bu, grafik kartı (kartlarının) dikey olarak veya cam yan panelden daha fazla açıklık ile benzersiz bir şekilde monte edilmesine imkan verir.

Screenshot 2

Çok Yönlü Depolama BraketleriSL600M’de SSD, HDD, su pompası veya radyatör monte edilebilecek çok yönlü destekler bulunur. Bu braketler kasanın bir çok konumuna yerleştirilebilir.

Gelişmiş I/O Panel – İçerisinde sensör barındıran I/O paneli, karanlıkta kolay erişim için USB girişlerini ışıklandırır. Panel otomatik olarak kapanmadan önce ışıklar bir süre yanık kalmaktadır. Ayrıca I/O panelde bir USB 3.1(Type-C), dört USB portu, bir PWM fan kontrolcüsü, kulaklık jakı bulunur. Kulaklık jakı, mikrofon ve kulaklık için tek jack kullanan modelleri destekliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler