Cuma, Nisan 19, 2024

Cooler Master, Pi Case 40 ve Pi Tool’u Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnanılmaz derecede başarılılar ile dolu yolda ilerleyen bir Kickstarter kampanyasından sonra Cooler Master, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri pazarına birinci sınıf Raspberry Pi 4 kasası olan Pi Case 40’ı sunuyor.

Cooler Master’ın 2. Başarılı Kickstarter Kampanyası

Pi Case 40, Cooler Master’ın 2. başarılı kickstarter kampanyası olmayı başardı. Başlangıçta mütevazı ve kullanıcı dostu olarak yola çıkılan kampanya, hızla bir yarışa dönüşerek başlangıçtaki hedefin %3500’üne 1 saatten kısa bir sürede ulaştı.

Pi Case 40

Pi Case 40, Raspberry Pi profesyonelleri için uzun ömürlü birinci sınıf bir muhafaza sağlar. Raspberyy Pi monte edildiğinde Pi Case ile birlikte sistem daha yüksek saat hızlarına fana ihtiyaç duymadan ulaşabilir. Özel termal tasarımı sayesinde Pi Case 40, aktif soğutmaya sahip rakiplerinin performans seviyesine pasif soğutma ile ulaşabilir.

Kasa içeriğine dahili olarak gelen bir 90 derece bağlantı adaptörü sayesinde daha estetik bir yapı sağlanırken, Raspberry bağlantılarını daha güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Pi Tool

Pi Tool, Pi Case 40 için resmi yardımcı yazılım programıdır ve daha fazla işlevsellik sağlamak için tasarlanmıştır. Bu program kullanıcıların önceden ayarlanmış hız aşırtma profillerine erişmesine olanak tanır. Bu profiler muhafazanın termal performasına dayalı olarak test edilmiş ve doğrulanmıştır. Pi Tool ayrıca sistem değerlerinin izlenmesini ve kasada bulunan düğmeye özel işlevler atanmasını sağlar.

Pi Tool, Raspberry Pi OS üzerine kurulabilir ve tamamen açık kaynak kodludur. Kullanıcı işlevleri özelleştirebilir ve uygulayabilir. Pi Tool’a aşağıda ki bağlantıda ulaşabilirsiniz.

Programlanabilir Güç Tuşu – Pi Case 40, Raspberry Pi’nin güç kaynağını çıkartmaya gerek kalmadan açıp kapatmanızı sağlayan güç tuşu ile gelir. Bu güç düğmesi Pi Tool ile yapılacak basit bir kod değişikliği ile farklı bir eylem için yapılandırılabilir.

Kolay Erişilebilir IO Portları – Pi Case 40, GPIO bağlantılarını 90 derece döndürmeye olanak tanıyan bir aparat ile birlikte gelir ve kasanın yan kapağından bu portlara kolayca erişilebilir. Aynı zamanda kullanılmadığında güvenlik amaçlı kapalı tutulmasını sağlayan kauçuk bir kapağa sahiptir. Bu kapak kabloların dışarı yönlendirilmesini sağlayan bir açıklığa da sahiptir.

Pasif Soğutmalı Alüminyum Yapı – Pi Case 40’ın alüminyum yapısı, Raspberry Pi’nin fan gerektirmeden serin ve performanslı çalışmasını sağlar. İçerisinde yer alan pasif soğutma bloğu daha yüksek GPU ve CPU frekanslarına izin verir.

Evrensel Montaj – Kutu içeriğine dahili olarak gelen 4 VESA/Duvar monte aparatı ile Raspberry Pi yapınızı dileriğiniz alana veya monitöre monte edebilirsiniz.

Hareket Halinde ki Kullanıcılar için Tasarlandı – Pi Case 40’ın kompakt ve sağlam yapısı, hareket halinde kullanımda Raspberry sisteminizi darbelerden, küçük sıvı sıçramalarından ve tozdan korur.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler