Cumartesi, Nisan 27, 2024

Cooler Master Versiyon 2 Universal Vertical GPU Holder Kit ile Tanışın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tayvan merkezli bilgisayar donanımı üreticisi Cooler Master beyciğim, bilgisayar kasaları ve grafik kartları için yepyeni bir aksesuar piyasaya sürüyor. Universal Vertical GPU Holder Kit ikinci nesil, 2020. senesi için revize edilen Evrensel dikey Ekran Kartı tutucu kiti, bilgisayar kullanıcılarının herhangi bir standart ATX bilgisayar kasasına ekran kartının dikey bir biçimde yerleştirilebilmesine olanak sağlar.

Aynı zamanda öne ve geriye hareket edebilen yapısı sayesinde farklı montaj şekillerine izin veriyor. Universal Vertical GPU Holder Kit, dayanıklılık konusundaki sihrini SGCC sınıf çelikten üretilmesinden alıyor.

Cooler Master’ın Universal Vertical GPU Holder Kit‘i sağlam çelikten üretilmesinin yanı sıra içerisinde ikinci nesil PCIe yükseltici kabloyu barındırıyor.

cooler master universal holder kit
Cooler Master Versiyon 2 Universal Vertical GPU Holder Kit ile Tanışın 3

Ekran Kartınızı sergileyin..

Günümüz ekran kartları neredeyse bir uzay mekiğini andırıyor. Universal Vertical GPU Holder Kit‘in temel amaçlarından bir tanesi ise ekran kartınızın görselliğini ön plana çıkarmaktır, bu sebepten bu kit sayesinde ekran kartınızı kasanın içerisi sergilemek daha rahat olacak.

Tüm ATX Kasalar için uyumluluk gösteriyor

Revize edilen ve bir önceki modelden daha da gelişmiş performans sunan, ekran kartı dikey tutucu kiti, en az 7 adet PCIe yuvası bulunan tüm standart ATX Kasalar ile uyumluluk sağlıyor.

Modüler ve Ayarlanabilir Yapı

universal holder kit
Cooler Master Versiyon 2 Universal Vertical GPU Holder Kit ile Tanışın 4

Ekran kartınının bulunacağı konum ve ilgili kabloların kapalı veyahut açık kısmından geçmesi için ekran kartı kiti ileriye ve geriye hareket ettirilebilir bir yapıya sahip.

Dayanıklılık ve kaliteli malzeme yapısı

Universal Vertical GPU Holder Kit, kalın SGCC çelik malzemeden yapılmış durumda ve bu bağlamda büyük ve ağır ekran kartlarının tutucuyu bükme problemi ortadan kalkmış oluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler