Cuma, Nisan 26, 2024

Corsair, Origin PC’yi Satın Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Corsair, Miami, Florida’da bulunan özel bir kişisel bilgisayar imalat şirketi Origin PC‘yi satın aldığını duyurdu. Hali hazırda bir çok bilgisayar parçasının üretimini yapan Corsair bu hamle ile tam anlamıyla bir bilgisayar üreticisi konumuna geçiş yapmış oldu.

Basına yapılan açıklamada yüksek performanslı PC’lerin yaratılmasında on yıllık bir deneyime sahip olan ORIGIN PC, birinci sınıf müşteri hizmetini ve ilk günden itibaren desteği korurken, mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunan el yapımı, kişiselleştirilmiş bilgisayarlar sunma konusunda uzmanlaşmıştır.

ORIGIN PC, oyun PC’lerinden ve güçlü iş istasyonlarından oyun dizüstü bilgisayarlarına, özelleştirme, hizmet, oyun ve teknolojiye odaklanan bina sistemleri gibi eksiksiz bir oyun deneyimi sunmak için geniş bir dizi yüksek performanslı yapılandırılabilir PC sunmaktadır. ORIGIN PC sistemleri yüzlerce medya ödülü ve endüstri ödülü kazandı ve Kuzey Amerika’daki müşteriler tarafından gerçekten kişiselleştirilmiş bir özel oyun PC deneyimi sağlamak için tercih edildi açıklamasında bulunuldu.

Ayrıca Origin PC, Corsair’den ayrı bir marka olarak kalacak ve hala garantiler, ürün desteği ve ilerlemeye devam edecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler