Cuma, Nisan 19, 2024

Corsair Yeni Mouselarını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC tarafında ürettiği ürün ve ekipmanlarla birlikte adından sıkça söz ettiren Corsair, CES 2019 fuarında da üç yeni oyuncu mouseunu duyurdu. Biri kablosuz olan yeni mouselar geliştirilmiş teknolojilerle geliyor.

Corsair’in yeni mouseları; Harpoon RGB Wireless, Ironclaw RGB ve M65 RGB Elite isimleri ile tüketiciye sunuluyor. Mouselar arasında en dikkat çeken model ise kablosuz kullanıma imkan tanıyan ve kablosuz bağlantı arasında daha etkili bir uyumluluk sunan Slipstream teknolojisi kullanan Harpoon RGB Wireless modeli.

corsair üç yeni mouseunu duyurdu 2

Harpoon RGB Wireless, önceki kablosuz serilere göre iki kat daha güçlü sinyal taşıyan ve akıllı frekans kaydırma sistemi ile oluşabilecek parazitleri önleyen Slipstream Wireless teknolojisine sahip. 2.4G kablosuz hız standardında çalışan bu mouse aynı zamanda 1 MS gecikme süresinin yanında 10 metreye kadar kablosuz kapsama alanı sunuyor.

corsair üç yeni mouseunu duyurdu 3

Mouse sadece kablosuz alıcı üzerinden değil aynı zamanda tablet ve akıllı telefonlar için Bluetooth 4.0 teknolojisini de barındırıyor. Yine dilerseniz mouseu kablolu olarak da kullanabilme imkanınız mevcut. 60 saate kadar kablosuz kullanım ömrü verilen Haproon RGB Wireless modelinin toplam ağırlığı ise 99 gram.

Öte yandan mouseun sahip olduğu teknik detaylarda 10.000 DPI değeri sunan optik sensör, altı adete programlanabilir tuş ve iCUE yazılımı ile özelleştirilebilir RGB seçenekleri mevcut.

corsair üç yeni mouseunu duyurdu 4

Corsair’in bir diğer mouseu ise daha büyük elli ve avuç içi tutuş tercih eden kullanıcılar için geliştirilmiş olan Ironclaw RGB. İçerisinde Pixart PMW3391 optik sensörü barındıran bu mouse, Corsair’e göre en gelişmiş sensörü kullanıyor. Mouse 18.000 DPI ile fark yaratırken, yedi adet programlanabilir tuş ve özelleştirilebilir RGB desteği ile geliyor. Mouseun toplam ağırlığı ise 105 gram.

corsair üç yeni mouseunu duyurdu 5

Corsair’in CES 2019 için tanıttığı son mouse ise M65 RGB Elite modeli oldu. Ironclaw modelinde kullanılan Pixart PMW3391 sensörüne sahip olan bu model de, 18.000 DPI değerine ve 50 milyon tık ömrüne sahip Omron anahtarlara sahip. Mouse, programlanabilir düğmeler haricinde sniper düğmesini de üzerinde barındırıyor. Son olarak alüminyum çerçeve ile gelen M65 RGB Elite, orantılı dağıtılmış 115 gramlık ağırlık ile bütünleşiyor ve diğer modellerde de olduğu gibi özelleştirilebilir RGB ve yazılım desteği sunuyor.

corsair üç yeni mouseunu duyurdu 6

Corsair’in tanıttığı her üç model de henüz ülkemizde satışa sunulmasa da önümüzdeki aylarda raflarda yerini alacak. Şimdilik kesin bir fiyatlandırma bilgisi verilmeyen ürünleri elimize ulaştığında sizler için inceleyeceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler