Cuma, Mart 29, 2024

Gigabyte, AORUS Monitörünü Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu odaklı geliştirilen AORUS serisi ile Gigabyte, özellikle son yıllarda harika ürünler geliştirmiş ve sunduğu donanımlarla serisini pekiştirmişti. AORUS serisini biraz daha ileri taşıyan firma, serinin ilk oyuncu monitörünü tanıttı.

Gigabyte, AORUS markalı anakart ve ekran kartlarından sonra ürün gamını genişletmiş ve seriye işlemci soğutucular dahil kasa, RAM ve diğer ekipmanları dahil etmişti. Seri içerisinde tam bir kurulum gerçekleştirmek için gerekli son şeyin monitör olduğu bilinciyle hareket eden firma, bugün yeni oyuncu monitörü AORUS AD27QD monitörünü tanıttı.

gigabyte aorus oyuncu monitörünü tanıttı 1

AORUS’un İrlanda üzerinde yayın yapan Twitter hesabı üzerinden tanıtılan yeni monitör, çok fazla detay sunmasa da monitör hakkında genel bir fikir veriyor. 16 Ocak tarihinde resmi olarak gösterilmesi planlanan monitör, AD27QD olarak isimlendirilmiş.

gigabyte aorus oyuncu monitörünü tanıttı 2

Ortaya çıkan bilgilere göre AORUS monitör, RGB aydınlatma ile birlikte eğim ve pivot desteğine sahip olacak. Aynı şekilde 1440p çözünürlük desteği sunacak olan bu monitör için 144Hz yenileme hızına sahip olduğu belirtiliyor. Öte yandan monitör, AMD FreeSync (VESA Adaptive Sync) desteğine hatta VESA DisplayHDR standardına sahip olacak.

gigabyte aorus oyuncu monitörünü tanıttı 3

gigabyte aorus oyuncu monitörünü tanıttı 4

Gigabyte’ın bu monitör için NVIDIA G-Sync destekli daha yüksek çözünürlüğe sahip bir model üretip üretmeyeceği ise henüz belli değil. Yeni monitör ile ilgili tüm detaylar, yaklaşan CES 2019 fuarında ortaya çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler