Çarşamba, Haziran 26, 2024

Counter Strike 2 Sınırlı Teste Nasıl Katılırız?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Counter Strike 2, önemli sızıntı haberlerinden sonra resmi olarak duyuruldu. Valve beklendiği gibi yeni sürümü büyük bir güncelleme olarak yayınlayacağını açıkladı. Yeni sürüm 2023 yılının yaz aylarında da tüm kullanıcılar için sunulacak. Bu süreçte ise sınırlı kullanıcıyla oyunun test edildiğini göreceğiz. Peki Counter Strike 2 sınırlı teste nasıl katılacağız? Bunun için yapacağımız bir şey var mı?

Counter Strike 2 Sınırlı Teste Katılma

Valve tarafından yapılan açıklamalara bakacak olursak, bu konuda kullanıcıların çok fazla yapacak bir şeyleri yok. Valve oyuncular için herhangi bir kayıt formu ya da kayıt sayfası açmadı. Sınırlı test için kullanıcıların Valve tarafından seçilmesi söz konusu olacak.

Burada Valve, oyun süresine, güven faktörüne ve Steam hesabı siciline bakarak belli başlı oyuncuları seçip yeni sürüm için davet gönderecek. Eğer Counter Strike 2 sınırlı test sürümü için seçildiyseniz, bu durumda oyunun ana menüsünde bir bildirim alacaksınız ve davet üzerinden kayıt olmanız gerekecek.

Counter Strike 2

Kayıt olma işleminden sonra yeni oyun için indirime yapılacağını da hesaba katın. Dosya boyutu açıklanmadı ama muhtemelen Counter Strike 2 güncellemesi için yüksek dosya boyutları görebiliriz.

Bu arada sınırlı test sürümüne zaman içerisinde daha fazla kullanıcı ekleneceğini de belirtelim. Kaç kullanıcı seçilecek bu belli değil ama zaten oyunun yaz aylarında herkese sunulması durumu söz konusu. Yani aslında bakarsanız çok beklemenize gerek kalmayacak.  Oyunun tüm yeniliklerinin anlatıldığı resmi sayfada burada.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler