Cumartesi, Temmuz 27, 2024

CS 2 Çıktı mı? Açık Beta Başladı mı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

CS 2 çıktı mı sorusu, Eylül ayıyla beraber tekrar gündeme geldi. Zira 1 Eylül itibariyle oyun için büyük bir güncelleme yapıldı ve çok daha fazla kullanıcıya oyun sunulmaya başlandı. Peki hangi kullanıcılar oyuna erişim sağlayabiliyor? Oyun tamamen çıkış yaptı diyebilir miyiz?

CS 2 Açık Beta Çok Daha Yakın

Ay başında yayınlanan güncelleme sonrasında CS GO oyuncularına sınırlı test davetleri gönderilmeye başlandı. Sınırlı test davetini de beta süreci daveti olarak görebiliriz.

Bu daveti kabul eden oyuncular, 15 GB gibi bir dosyayı indirerek hemen oyuna giriş yapabildiler ve CS 2 deneyimini yaşamaya başladılar.

CS 2

Gelen davetin ise bazı şartları olduğu ortaya çıktı. Açık beta sürümü için davet almak isteyenlerin aşağıda yer alan şartları sağlaması gerekiyor.

  • Seçkin CS:GO hesabına sahip olacaksınız
  • Rekabetçi oyun geçmişine sahip olacaksınız ve bir liginiz olacak.
  • Sınırlı testlerin yapıldığı bölgelerden birinde olmanız lazım ki ülkemiz bu bölgeler arasında yer alıyor.

CS 2 açık beta için tüm bu şartların sağlanması gerekmekte. Tüm kullanıcılar için kararlı sürümün ne zaman çıkacağı ise hala açıklanmış değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler