Perşembe, Nisan 18, 2024

CS Go’da Her 5 Maçtan 3’ü Hileye Denk Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Valve şu sıralar CS GO gibi bir oyun üzerinde ne yapıyor olabilir? Biz açıkçası hiçbir şey yapmadıklarını düşünüyoruz. Her 5 maçtan 3’ünün hile geldiği bir oyundan bahsediyoruz. Oyuncular artık isyan bayraklarını çektiği gibi, sürekli raporlama ve şikayet etme de eskisi kadar hızlı işlemiyor ne yazık ki.. Peki CS Go‘nun bu durumu ne olacak?

“Hile Kullanan da Banlanmayacağını Biliyor”

Dereceli oyuna giriş yapıyorsunuz ve karşınıza paaat diye hile denk geliyor. Sonra bir heves ile ‘lan belki alırız‘ diyerek oyuna başlıyorsunuz. Ardından karşı taraftaki şerefsizin açtığı hile yüzünden oyununuz berbat bir hale geliyor ve o hileyi kullanan kişi de oyun oynadığını sanıyor ne yazık ki. Böyle bir kafada yaşamaya devam ettiğimiz şu günlerde, hile kullanan kişiler de pişkin pişkin ‘raporla kardeş kim banlayacak? 500 saatim var daha tek ban yemedim.’ gibi abuk sabuk yorumlar yapıyorlar.

Peki bu oyunun arkasında kim var? Valve gibi bir şirketten bahsediyoruz. Milyonlarca oyuncusu olan CS Go içerisinde bu kadar hile varken, hala hileye çözüm üretmiyor oluşları oyuncuları artık isyan ettirdi. Forumlarda, videolarda, bloglarda ve haber sitelerinde her gün farklı hile haberleri yayılmaya devam ediyor.

cs go hile 002

cs go hile 004

cs go hile 003

İstese engelleyemezler mi?

Bu sorunun cevabı çok basit hocalar. Oyunun dosyaları sizde, içeriği sizde ve yazılım ekibiniz harıl harıl (eskiden) bir şeyler yapıyordu. Şimdi bu kadar imkanın olduğu bir yerde yıllardır aynı taktiği kullanan hile programları sizce engellenemiyor mu? Valve bu tarafta benim düşüncem olarak bilerek engellemiyor. Çünkü bu hile kullanan kişiler oldu da bir kaç ay sonra banlandı. Sonra gidip Steam indiriminden tekrar CS Go satın alıyor ve oyununa devam ediyor. Baktığınız zaman milyonlarca oyuncusu olan bir oyun için gerçekten iyi bir sürkilasyondan bahsediyoruz.

O yüzden koca göbekli Gaben bu işin arkasında durmaktan çok “daha fazla nasıl para kazanırız?” kafasına bürünmüş durumda ne yazık ki. CS Go‘da hile kullanan ülkeler arasında biz de ne yazık ki ilk 5 içerisinde yer alıyoruz. Rusya birinciliği sırtlarken, ikinci sırada Ukrayna ve Polonya bulunuyor.

Her 5 maçtan 3’ünde hile gelmeye devam ederken, başta biz de olmak üzere asıl oyuncularını Valve kaybetmeye devam ediyor. Yarın bir gün haberlerde CS Go‘nun battığını ve daha oynanmadığını görürseniz, bu içerikler aklınıza gelsin. Hile kullananlara söyleyecek o kadar söz var ki, ancak beyinleri olmadığı için istediğiniz kadar anlatmaya çalışın. Birer zombiden farkları yok kesinlikle.

Hemen aşağıdaki videoda hack kullanarak gerile gerile oynayan bir kansızın videosunu izleyebilir ve durumun özetini görebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

45 YORUMLAR

  1. Artık bir çaresi bulunması gerekiyor. Ya birlik halinde küresel olarak protesto yapılmalı. Source mitorunu getlricez, 128 tickrate serverlar olucak dediler. Hikaye oldu. Böyle devan ederse CSGOnun geleceği max 2 yıl.

  2. Gidin siz de hile alın o halde. Tabi özürlüyseniz :D. Ben de hile kullanıyorum ama gidip de para verecek kadar salak değilim kendi hilemi yazıp onu kullanıyorum. Eğer ben hilesiz oynayacam diyorsanız gidin ESEA veya FACEIT’de oynayın. Orada da hile kullanılabiliyor ancak denetimler çok çok daha sıkı ve onların bulamadığı hileler çok daha pahalı o yüzden çok fazla denk gelmezsiniz.

    • Mevzu hileyi para ile satın almak veya almamak değil. Karşındakini alt edemeyeceğini bilip yasadışı bir yola başvurmak. Oyun oynamayı bilen yada bir oyunda gerçekten başarılı, kabiliyetli olan kişi hile kullanmaz. Kullanmaya gerek duymaz.

    • Şerefsiz.
      Oyunların amacının bir yerlerinizi arşa kaldırtmak olmadığını öğrenin artık.
      Daha yıllarca söverim hilecilere. Hakkım haram zıkkım olsun eğlencemizi çaldınız.

  3. Yani gerçekten bıktım csgodan hilenin gerçek olup olmadığını öğrenmek için maçı izliyorum adam namnuyu kaçkere bize tutuyo ulan bi office kalmıştı temiz harita onuda ele geçirdiler ben csyi brakıom 1.6 ya geri döncem

    • Office eskiden hileler bu kadar yaygın değilken, en çok hile gelen map’lerdan birisiydi. Ancak şimdi bütün map’lerde hile geliyor. 1.6 candır <3

  4. Ben arkadaşımın bilgisayarından kendi steam hesabım ile oyuna girmiştim. Arkadaşımda bilgisayarda hile varmış. Ben oyunu hilesiz oynamam ramen Valva yaptığı taramada PC de hile dosyaları olduğu için benim hesabımı BAN ladı. Durumu Valveye anlatmama ve dafalarca yazışmama rapmen BAn ı kaldırmadılar. Üstelik aynı hesabımda PUPG, Left 4 For Dead 2, Payday 2 gibi birçok multiplayer oyun oynamama ve bunların hiçbirinde hile yapmamış olmama rağmen. Ben IP oyuna en çok girdiğim IP adresinden araştırma yapmalarını istedim. Ancak Valve bana BAN ı kaldırmayacaklarını ancak yeni bir hesap açıp oyunu yeiden satın alırsam oynayabileceğimi söyledi.

  5. Cs 1.6 Baktımızda daha sıkı önlem alınmış istesenizde hile açamıyorsunuz bi kaç saate direk fixleniyor şaşırtıcı olanda bu csgo’ya isteseler hile önlemi alamazmılar bilerek yapılan bişey kesinlikle bu işte birşey var.

  6. Oyunu yükledim 2 saat bekledim inmesi için. İlk maçta ne göreyim ?
    Kansız kam emiciler hile yapıyor.
    Kendileri zevk aldığını sanarken biz oyundan soğuyup siliyoruz oyunu.
    İlk maçta denk gelmiştir dedim ama ikinci maçımda da hilecilere denk gelir gelmez sildim oyunu. Hakkımız haram zıkkım olsun bir eğlencemiz vardı onun da içine ettiniz.
    Ben cs 1.6 oynayacağım UGC.LT serverlarında hile yok. Orada oynarım daha iyi…

  7. Merhaba , rekabetçi başlıyor , ilk üç veya beş raund öndeyiz. Sonra birden ,vurduğum adamları vuramaz oluyorum ve maç gidiyor.
    Takım sıralamasında en az ilk üçe giriyorum. Fakat bir gariplik var. Youtube rekabetçi hile videolarını görünce söyleyecek bir şey bulamıyorum.Oyun güzel ama 🙂

  8. ANCAK OYUNLARDA HİLE AÇAN KİŞİLER BEYİN VE FİZİK YETERSİZLİĞİ VE ANALARINA SÖĞDÜRMEKTEN ZEVK ALAN RUHSUZ KOÇ.YANİ KALİTELİ OROSPU ÇOCUKLARIDIR+HİLECİLER

  9. Hile kullanan hile yazan hileleri parayla satan istisnasız orul orul orospu çocuğudur, kalitesiz spermdir. Siz hile açtıkça ben de o cefakar annelerinize söverim bıkmadan usanmadan.

  10. Aslında yapmamız gereken çok basit. Cs go’yu bırakın Valoranta geçin. Cs go’da ki oyuncu ve gelir düşüsü gözle görüşür çapta oluşursa o zaman mecburen hileyi temizlemek zorunda kalacaklar.

    Biz Türkler malesef bana göre en fazla hile kullananlarız. Bazıları var ki 5 pre giriliyor. Hileci bilerek adam vurmuyor. 10 15 tane adam vuruyor oyun boyunca ama tüm takımına yer soyluyor.

    Büyük bir oluşum olması lazım en azından Türkiye çapında. Bu işi profosyonelce yapan yayıncılar biraz duyarlı olup cs go Türkiye’deki hile bitirmek isteseler ve bunun için kampanya yapsalar bu olay çözülür aslında.

  11. kanka yine iyiymiş benim her maçımda 2 hile yoldaş hep
    600 tl yatırdım + 3 bıçak + şeçkin + global elite

    sonra en son küfür ettim overwatch yedi global hesap ondan sonra

    HİLEYE BAŞLAMAK ZORUNDA KALDIM

  12. Aga bıktım vallahi ya kızın rütbesi er ve kız ssg hs atıp duruyo. hile kapat dedikçe başka hile açıyo. duvar arkasından kafaya mermi geçirmek nedir ya? oyunu sildim. valve bitmişşşşş.

  13. Yeter Adama 10 Mermi aug atıyom adam 1 mermi galille öldürüyo.Yıl olmuş 2021 csgo batık hala.Bitsin bu iş inşallah biter.Hile kullananların Allah Belasını Versinn

  14. Son 8macın 8ide hileye denk geldi. Karşıya ekip olarak giriyorlar ve profilleri 9 10 sayfa -rep hacker, cheater, wh, aim hack gibi yazılarla dolu. Göz göre göre hile yapıyolar kafayı yicem.

  15. Yıl olmuş 2023 ve hala bu hileciler var. adam tek kurşun atarak beni gördüğü gibi vuruyor . hani dersin tek kurşunla ölebilirsin , fakat aynı kişi ve sürekli 1 saniyenin onda birinde seni anında öldürüyor . bu kesinlikle hiledir . hile yapıp oyunda ölümsüz olabilirsin,fakat oyunun tadı mı kalıyor be..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler