Cumartesi, Temmuz 27, 2024

CS:GO Logosu Değişti! Geliyor Gelmekte Olan

Paylaş

silkroad gaminggentr

CS:GO uzun süredir gündemde. Aslında oyunun çıkışının üzerinden çok uzun bir zaman geçti. Tabii ki sadık kitlesi oyunu hiç bırakmadı. Fakat oyunun şu sıralar farklı bir şekilde gündeme geldiğini görüyoruz. Bu kez CS:GO 2 sesleri duyulmaya başlandı.

İlk kez NVIDIA’nın yeni sürücüsünde yer alan “exe” dosyalarıyla gündeme gelen Source 2 için sonrasında birçok yeni sızıntı da gündeme geldi.

Hatta geçtiğimiz hafta Valve’nin yeni oyun güncellemesi için tesciller aldığından da söz etmiştik. Şimdi ise tüm bu sızıntıları doğrular nitelikte bir gelişme yaşandı. Yıllardır kullanılan logo değişti.

CS:GO Twitter Kapak Fotoğrafı Değiştirildi

Yeni oyun ya da büyük oyun güncellemesi için iddialar gündemdeyken Valve, CS:GO Twitter hesabındaki oyun logosunu değiştirdi.

Sessiz sedasız yapılan değişiklik, dev güncelleme iddialarını da güçlendirdi diyebiliriz. Logoya baktığımız zaman güncellemeyi işaret eden ya da oyundaki değişikliklerden ipucu veren herhangi bir ek detay yok.

CS:GO Logosu

Yine de tam bu iddialar konuşulurken, böyle bir değişikliğin yapılmış olmasını tabii ki akıllara direkt yeni oyun hazırlığı yorumunu getirdi.

Söz konusu büyük güncellemenin ne zamana duyurulacağı ise hala belirsizliğini koruyor. Evet CS:GO 2 için bir beklenti var ama Source 2 güncellemesi konusunda hala en ufak bir resmi açıklama gelmedi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler