Cuma, Nisan 26, 2024

CS:GO Yeni Gelen Anti-Hile Betası!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CS:GO yeni gelen “1.37.6.0-rc1-” betası ile, oyunun anti-hile sistemi sağlamlaştırıldı. Üçüncü parti yazılımlar bu sürüm ile birlikte, Valve tarafından doğrulanmış bir yazılım değil ise otomatik olarak engellenecek. Oyun açılmayacaktır.

Öncelikle sizleri oyun haberlerinden bir nebze olsun mahrum bıraktığım için kusura bakmayın, tekrardan güncel şekilde oyun haberlerini sizlerle paylaşacağım.

Gelin konuya dönelim, Valve tarafından paylaşılan beta notu;

Screenshot 3 2

Beta sürümünü denemek isteyen arkadaşlar.

  • Steam kütüphanenizden CS:GO’ya sağ tıklayın

Screenshot 4 1

  • Özellikler sekmesine giriş yaptıktan sonra

Screenshot 5 1

Açılan pencerede betalar bölümüne girerek “1.37.6.0-rc1-” betasını seçebilirsiniz.

Screenshot 6

İlave Not: Şuan beta sürümü olduğu için hatalara biraz fazla, girmeye çalışan birçok kişide crash’lere sebep oluyor. Oyunun normal versiyonuna gelene kadar bekleyebilirsiniz, tercih sizin.

Beta Notu Hakkında

CS: GO yürütülebilir işlemiyle doğrudan etkileşim kuran üçüncü taraf program geliştiricileri için, yazılımınızı etkileyecek gereksinimler ekledik. İleride CS: GO ile etkileşime giren tüm DLL’lerin bir Authenticode imzası ile dijital olarak imzalanması gerekir. Ayrıca, işlevleri herhangi bir şekilde oyuna müdahale ederse imzalı DLL’leri engelleyeceğiz. Oyunu uyumsuz dosyalarla başlatmanız olası olmayan bir durumda, uyumsuz dosyayı belirten bir uyarı alırsınız ve VAC etkin sunuculara katılmaları engellenebilir. Sorunu çözmek için oyun ayarlarınızdaki “Güvenilir Başlat” ı devre dışı bırakabilirsiniz, ancak bu geçici olarak güven puanınızı etkileyebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Aga ben daha yeni bi sunucuya girdim seri Stattrak kasmak için orda aim düzgün gitsin diye cheats 1 yazdım olmadı neyse dedim normal oynayayım dedim biraz kastım sonra oyundan çıktım sonra tekrar girdim bu uyarıyı verdi. Bi sıkıntı olur mu? Ban yeme durumu gibi bi durum olur mu? Envanter full dizili bıçak felan da var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler