Perşembe, Mart 28, 2024

The Dark Pictures: Little Hope için 8 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsane oyun Until Dawn‘ın yapımcıları tarafından geliştirilen The Dark Pictures: Little Hope oyunu  için 8 dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınlandı. İsterseniz detaylara geçelim.

the dark pictures little hope

The Dark Pictures: Little Hope nedir ?

Bir tür korku oyunu olan The Dark Pictures: Little Hope oyununda, Little Hope kasabasında kapana kısılmış olan dört öğrenci ve bir profesörün macerasına tanık olacağız. Oyun bizlere hikayenin farklı bölümlerinde farklı karakterler ile oynama fırsatı sunacak.

 Little Hope oyununda izole edilmiş sisli Little Hope kasabasında kapana kısılmış olan dört üniversite öğrencisi ve profesörlerinden oluşan beş kişilik grubun hikayesine ortak olacağız. Grup bir yandan kasabadan kaçmanın yolunu bulmaya, bir yandan da kasabanın geçmişinde yaşanmış olan olayların yansımaları ile mücadele etmeye çalışacaklar. Hayatta kalabilmek için de kendilerini kovalayan hayaletlerin arkasındaki gizemi çözmeleri gerekecek.

Little Hope kasabasından kaçmak için büyük mücadelelere gireceğimiz bu oyun normal şartlar altında yaz aylarında çıkacaktı. Fakat koronavirüs sebebi ile ertelenen bu oyun Sonbahar aylarında PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

The Dark Pictures Anthology Little Hope

Haberimizin detayları burada son buluyor. The Dark Pictures: Little Hope oyununun 8 dakikalık oynanış videosunu yazımızın sonundan izleyebilirsiniz. Oynanış videosunu izledikten sonra görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler