Perşembe, Nisan 25, 2024

Cyberpunk 2077 Detaylı Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077 ertelenince, firma tepkileri dindirmek için oyundan yeni bilgiler paylaşmaya başladı. Önce oyunun başarım listesi sızdı ve firma tarafından doğrulama geldi. Şimdi ise detaylı bir oynanış videosu yayınlandı.

Detaylı oynanış videosu, bu zamanda kadar oyun için yayınlanmış olan en temiz video oldu. Şöyle ki videoda oyun çok net bir şekilde gözüküyor ve ilk sahnelerin neler olacağını da anlıyoruz.

Cyberpunk 2077 oynanış videosuna bir de böyle bakın

10 dakikanın biraz üzerinde olan videoda karakterimiz yürürken oyun başlıyor. Karakter hareketleri başarılı bir şekilde yansıtılmış ve ilk sahnelerdeki grafikler oldukça başarılı gözüküyor.

İlk etapta Xbox One X konsollarda oynandığı görülen yapımda, yaya olarak başlıyoruz ama hemen sonrasında aracımıza biniyoruz. Bir süre araçla ilerledikten sonra hikaye üzerinden yapım ilerlemeye devam ediyor.

Bu sırada oyun Xbox Series X konsollarında da devam ettiriliyor ve iki konsol arasında geçişler yapılıyor. Çatışma ortamı, karakter modelleri gayet iyi olan yapımı oynamak için de geri sayım devam ediyor.

Yine bir erteleme olmazsa, Aralık ayında tüm platformlarda oyunu göreceğiz ama tabii ki burada ana şart ertelemenin olmaması. Zaten bir daha erteleme gelirse, artık oyunun heyecanı kaçmış olacak. Çünkü bu süreçte oyun beklenmedik kadar çok ertelendi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler