Cuma, Nisan 26, 2024

Cyberpunk 2077 için Yayınlanan Güncelleme Yine Soruna Neden Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sorunların efendisi Cyberpunk 2077, bir yandan güncellemelere devam ediyor. Oyun eskisi kadar gündemde değil ama buna karşın güncellemeler de geliyor. Güncellemelerin nedeni ise çok açık. Hataları gidermek.

Fakat yayınlanan güncellemeler, mevcut hatalardan daha beter hatalar ortaya çıkarmaya başladı. En son hafta içerisinde bir güncelleme daha sunuldu. Fakat bu güncelleme de sorunları çözmek yerine yeni sorunları ortaya çıkardı. Özellikle PS5 kullanıcıları çok şikayetçi.

Cyberpunk 2077, güncelleme sonrasında çöküyor!

Gelen bu son güncelleme yüklendiği zaman, oyun beklenmedik bir şekilde çöküyor. PS5 kullanıcıları oyunu açtıkları zaman, ilk birkaç dakika içerisinde oyun çöküyor ve garip bir şekilde de arabalar yerin altına geçiyor.

Buna karşın oyunu doğru bir şekilde hiç başlatamayan kullanıcılar da var. Diğer versiyonlarda ve PC sürümünde böyle bir hata yok.

Cyberpunk 2077

Yine hataların tamamen giderilmesi için yayınlanan yeni bir güncelleme hatalara neden olmuş durumda orası kesin. Bu saatten sonra Cyberpunk 2077 oyununun sorunsuz bir hale geleceğini ve yeniden oyuncuların ilgi odağı olacağını düşünmüyorum.

Muhtemelen oyun yavaş yavaş tarihin tozlu raflarına doğru da kalkmaya başladı.

Bundan yıllar sonra oyunu “ya ne kadar iyi bir yapımdı” diye anmayacağız gibi duruyor. Daha çok oyunun sorunları gündeme gelecektir. Görünen köy kılavuz istemiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler