Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Cyberpunk 2077 Overdrive Mode Yolda! Oyunu Yeniden Oynamak İsteyeceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA’nın RTX 40 serisi ekran kartlarının tanıtımı yapıldığı sırada, bazı oyunlara gelecek özel modlar ve güncellemeler hakkında da bilgiler verilmişti. En çok dikkat toplayan ise Cyberpunk 2077 Overdrive Mode olmuştu.

Oyuna tam Ray Tracing özelliği getirecek olan yeni mod üzerinden birkaç örnek gösterilmiş ve DLSS 3 teknolojisinin gücü de ortaya çıkarılmıştı. Çok yakın zamanda güncelleme olarak oyuna sunulması beklenen mod için yeni paylaşımlar da geldi.

Cyberpunk 2077 Overdrive Mode, Oyunu Başta Bir Seviyeye Taşıyor

Yeni modla beraber oyundaki ışın izleme özelliğinin değiştiğini göreceğiz. Tam ray tracing, tüm sahneler boyunca ışığın doğru bir şekilde analiz edilmesini sağladığından, çok daha gerçekçi gölgelendirmeler ve aydınlatmalar da elde ediliyor.

Yeni nesil RT çekirdekleri ve yeni nesil DLSS teknolojisi sayesinde, RTX 40 ekran kartlarıyla beraber tam ray tracing teknolojisinden sonuna kadar yararlanmak da mümkün hale geldi. Sınırsız sayıda ışık kayağından gelen ışıkların analiz edilmesini sağlayan özellik, tüm gölgeleri ve aydınlatmaları da doğru bir şekilde görmemize olanak sağlamakta.

Cyberpunk 2077 Overdrive Mode 2 Cyberpunk 2077 Overdrive Mode

Yayınlanan yeni görüntüleri değerlendirdiğimiz zaman ise net olarak şunu söyleyebiliriz ki Cyberpunk 2077 Overdrive Mode, tam ışın izleme teknolojisi ile oyun yeniden canlanmış gibi. Grafikler zaten iddialıydı ama bu kez grafikler ve ışıklandırmalar seviye atlamış durumda. Unutmadan yeni yamanın 11 Nisan tarihinde çıkacağını ve oyunun mevcut sahiplerine ücretsiz olarak verileceğini de hatırlatalım.

Cyberpunk 2077 Overdrive Mode 4 Cyberpunk 2077 Overdrive Mode

Görüntülerde daha iyi derinlik ve ayrıntı göze çarpıyor. Tabii ki şunu da unutmamak lazım ki bu mod için daha iyi bir sistem ihtiyacı ortaya çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler