Salı, Ekim 22, 2024

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Geliyor! Çıkış Tarihi Açıklandı

Cyberpunk 2077 için duyurulan kapsamlı genişletme paketi Phantom Liberty için beklenen açıklama geldi. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty için yeni bir video yayınlandı ve genişleme paketinin çıkış yapacağı tarih duyurulmuş oldu.

Microsoft Xbox Game Showcase etkinliğinde bir kez daha gösterilen genişleme paketi, hem fiyat açısından hem de çıkış tarihi açısından netlik kazandı diyebiliriz. Görünen o ki oyun baştan sona değişim içerisine girecek.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Ne Zaman Çıkıyor?

Yapılan açıklamaya göre oyuna eklenecek dev genişleme paketi, 26 Eylül 2023 tarihinde çıkış yapmış olacak. Yani bu sonbahar aylarında yeni genişleme paketiyle tanışacağız diyebilirim.

DLC paketinin sanılandan biraz daha kapsamlı olacağı ve oyunu farklı bir noktaya taşıyacağını da biliyoruz. Oyunun mekaniklerinin tamamen elden geçirilmesi bir yana, yeni yapımla beraber Night City Dog Town isimli bir yeni bir bölgeyi de görme şansını elde edeceğiz.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Sasha Grey, Keanu Reeves gibi isimlerin canlandırdığı karakterleri de yine DLC paketinin içerisinde görmemiz mümkün olacak.

BENZER:  GeForce Now'a 5 Yeni Oyun Daha Ekleniyor!

Yapay zeka tabanlı gelişmeler, polis sisteminde yapılan yenilikler, araç savaşlarının yeniden düzenlenmiş bir yüzü, kullanıcı arayüzü için yapılan değişiklikler derken Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, oyuna yeni bir soluk getirecek diyebiliriz.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Yeni DLC Paketinin Fiyatı Ne?

DLC paketi başlı başına bir oyunmuş gibi karşımıza çıkınca, haliyle fiyatları da bir kontrol ettik. Yeni paketin fiyatı öyle çok düşük değil. Hemen aşağı ön sipariş fiyatları için bir liste ekliyor olacağım.

  • PC – 399 TL
  • PlayStation – 479 TL
  • Xbox – 399 TL

Bu arada duyurunun şerefine ana oyun için de bir indirim yapıldığını belirtelim. Oyun şu an için Steam üzerinden %50 indirimle beraber 399 TL fiyatla satılıyor. Hemen şuraya ana oyunun Steam sayfasını, şuraya da yeni DLC paketinin sayfasını ekliyoruz.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler