Cuma, Mart 29, 2024

Cyberpunk 2077 Yine Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projekt RED tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre, herkesin merakla beklediği Cyberpunk 2077 oyunu 10 Aralık 2020’ye kadar ertelendi. Polonyalı oyun stüdyosu CD Projekt RED’in bu iddialı RPG oyunu Nisan ertelemesinin ardından Eylül ayına ertelendi ardından Kasım ayına ertelendi ve sonrasında ise tekrardan Aralık ayında piyasaya sürülmek üzere ertelendi.

Twitter’daki bir gönderi ile ortaya çıkan geliştirici, yeni gecikmenin, o tatilde piyasadaki her platform için yaklaşan oyunların dokuz farklı versiyonunu sunma çabalarından kaynaklandığını belirtti.

Geliştirme stüdyosu, “Cyberpunk 2077 neredeyse bir sonraki nesil başlık olmaya doğru geliştiğinden, her şeyin iyi çalıştığından ve her sürümün sorunsuz çalıştığından emin olmamız gerekiyor,” diye yazdı.

“Birisi 21 günün böylesine devasa ve karmaşık bir oyunda böylesine bir fark yaratabileceğini söylediğinde bunun gerçekçi olmayabileceğinin farkındayız, ama gerçekten yapıyorlar.”

Cyberpunk 2077, oyunu tamamlamak için stüdyonun kriz zamanına girmesi nedeniyle ateş altında. Oyunun tam yeni nesil sürümleri tam geliştirmelerle hazır olmayacak olsa da, çıkışta Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5 için temel bir yükseltme mevcut olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. her şeyin iyi çalıştığından emin olmaları gerekiyormuş, galiba oyunu baştan oynayıp bitirecekler :d. yaa abi ben para biriktiriyordum oyun için, neyse rahatlıkla harcayabilirim şimdi ben bakkala gidiyorum hadi görüşürüz :d

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler